reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przed owulacja mam niska temp z tego wychodzi na to, a po owulacji rośnie i rośnie i pózniej jest powyżej linii aż przed @ spada znowu do 36,6 - 36,4

reklama
Przed owulacja mam niska temp z tego wychodzi na to, a po owulacji rośnie i rośnie i pózniej jest powyżej linii aż przed @ spada znowu do 36,6 - 36,4

I mierzysz na dole? Bo ja taka 36,4-36,6 miałam tez przed owu ale w ustach a dziś zmierzyłam na dole i 36,8 a dopiero 7 dzień cyklu..
No nic zmierzę dalej i zobaczę..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No ja też nigdy nie miałam takiego plamienia i tez byłam podjarana przez parę godzin ale potem zeszłam na ziemie, nie wiem co to było, dziwna sprawa. Jedna jedyna plamka i później już nic. Dzisiaj jest 12dpo, boli mnie już brzuch i cyce, wiem ze to może nic nie oznaczać ale wiadomo... jeszcze mam cicha nadzieje ale już się wypłakałam na wszelki wypadek, jestem gotowa na wszystko [emoji3] nie mierze sobie tej temperatury regularnie właśnie żeby się nie nakręcać ale nieraz mnie jakieś licho podkusi to włożę sobie termometr pod pachę, z reguły wieczorem nie rano. Lekarz mi powiedział żeby nie mierzyć bo mam regularne cykle wiec szkoda czasu.

[emoji64]
Kiedy sikasz na test??

@basia89
Ty się przejmujesz, że twój mąż biegnie maraton a ja się przejmuje, że mój pali i do sportu się nie rwie (raz w tyg piłka nożna) ze skrajności w skrajność. Nie wiem co gorsze, pewnie palenie... ale nie przetłumaczysz [emoji57]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
To kaz mu juz zrobić badanie nasienia i jak wyjdzie słabo to pokażesz mu jak palenie wpływa na żołnierzyki. Moze wtedy zrozumie..

Ostatnie usg następne za 6 dni mam nadzieję że poznam płeć obecnie 13 tc

Piękne!!!

ZgryźliwaBasia, nie przesadzajmy ze badanie nasienia to jakas trauma... maja zrobić sobie dobrze w samotności i koniec. My dajemy sobie oglądać cipke, wsadzać tam rożne dziwne przyrządy, bierzemy masę tabletek, zastrzyków, pobieramy krew na badania, a oni sobie dobrze nie mogą zrobić?? No bez przesady.
Ja bym nie czekała z badaniem. Potem moze będziesz sobie pluła w twarz ze trzeba było to zrobić pol roku wczesniej bo czas był stracony a mogliście przez ten czas leczyć M - a teraz jest wlasnie to pol roku wczesniej, Takze działaj!

Jednak dałaś się namówić? [emoji5] mi się wydaje że póki pogo nie będziesz tańczyć powinno być ok [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Rozważałam to, ale i tak nie ma biletów, więc ups [emoji3]

qdkkj44j6bi2vbec.png

@Lanvin Do @ jeszcze 10 dłuuuuugich dni :-) zobaczymy, choć nie nastawiam sie żeby sie nie rozczarować, jak nie to zaczynam obserwacje. Kiedy masz termin @? może faktycznie Tobie sie udało, skoro czujesz sie inaczej niż zwykle przed. :-) W mojej pierwszej ciąży mój mąż mi powiedział że jestem jeszcze długo przed spodziewaną miesiączką. Własnie dlatego ze sie inaczej zachowywałam, śmiałam sie wtedy bo niby skąd on miał to wiedzieć, a po drugie tak przy pierwszym podejściu za dużo szczęścia w szczęściu, a jednak miał racje. Jak sobie przypominam to faktycznie czułam że coś jest na rzeczy, niby miałam objawy jak na @ ale jednak troszkę inaczej to odczuwałam, takie dziwne to było uczucie :-)
Witaj widzę że będziemy razem testować;) czyli przyszły tydzień będzie bardzo długi;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z kolei słyszałam ze lepiej działać już na kilka dni przed! Ja mam owulacje zawsze 11 lub 12 dc wiec zaczynamy już 8dc i później 9dc nic, 10dc znowu bzykanko, 11 dnia nic i 12 znowu bzykanko potem to już różnie bywa [emoji28] ktoś stosuje taką metodę? ;)

[emoji64]
Stosuje taka sama metodę;) po wszystkim zasypiam z ręcznikiem pod pupa;) wstaje dopiero na siusiu[emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry