oczekiwanie
Fanka BB :)
Basiu ja bym go nie puściłaTego się właśnie boje bo maraton w niedziele a owu mam w następnym tygodniu [emoji27]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Basiu ja bym go nie puściłaTego się właśnie boje bo maraton w niedziele a owu mam w następnym tygodniu [emoji27]
@zgryźliwabasia ja starałam się 34 cykle, też czasem byłam obrażona na cały świat, kazałam mojemu mnie zostawić i znaleźć sobie kogoś kto da mu dziecko, wkurzało mnie gadanie: spokojnie, kiedyś się Wam uda... myślałam wtedy: jakie kur.. spokojnie?! Too prawie 3 lata...
No ale, udało się ja mamm pcos i io, dlatego też trudniej, Ty badalas coś więcej?
P.S. to forum jest genialne
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jednak dałaś się namówić? [emoji5] mi się wydaje że póki pogo nie będziesz tańczyć powinno być ok [emoji6]Dziewczyny, a ja mam pytanie z innej beczki. Pisałam Wam wczoraj, że M chce strasznie jechać na ten koncert do Krakowa 27 maja, gdyby jakimś cudem się udało, to byłabym wtedy w 9 tygodniu. Myślicie, że nie byłoby przeciwwskazań, żebym pojechała, jeśli wszystko będzie ok??
Super piękna fasolka [emoji173]Ostatnie usg następne za 6 dni mam nadzieję że poznam płeć obecnie 13 tc
Ale te 36,9 to miałaś przed owulacja??Nie, nie pierwszy wykres i temp jaka mierzylam w marcu po @ była 36,5- pózniej wyższa juz około 36,9
:-)
Basiu ja bym go nie puściła
Ale te 36,9 to miałaś przed owulacja??
Nie mogę mu tego zrobic.. rok się przygotowywał [emoji27] pewnie nawet by mnie nie posłuchał.. ale obiecał,że w lipcu zrobi badanie nasienia