reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny zrobiłam test. Co o tym myślicie??? Są tam 2 kreski czy ta druga jest zbyt Słaba???

Załączniki

• IMG_20170419_173300.jpg
    IMG_20170419_173300.jpg
    172,3 KB · Wyświetleń: 120
A w którym dc jesteś ? Jeśli owulacja była później to być może ciaza młoda i słabo hormonu jeszcze powtórz test za dwa dni a jeśli jesteś bardzo noecierpliwa to zrób test z krwi ale myślę że jest dobrze
Cześć jestem dopiero w 19dc ale nie wytrzymałam do dnia spodziewane mc wydaje mi się że jestem 10 dni po owu. Zrobiłam test bo od wczoraj mam dziwne uczucie w posbrzusz boli ale tak jakos inaczej. Myślisz że mogę już jutro zrobic badanie krwi czy też lepiej poczekać np do soboty??

Myślę ze to zależy najlepiej test z krwi zrobić w dniu spodzewanej miesiaczki a najszybciej 3 dni przed ile jeszcze Ci czasu do miesiączki zostało ? Ale swoją drogą jak już w 19 dc wyszła Ci druga kreska to dzidziuś rośnie

Ja chciałabym wiedzieć czy robiąc test 4 dni przed miesiączka i negatyw ewidentny czy myślicie ze jest szansa na to że jednak będzie dzidziuś ? Wiem pospieszylam się z testem ale miałam mieć dzis przeswietlenie zęba i myślałam ze może coś wykaże a tu dalej nic jestem rozczarowana ale Tobie Dirsy gratuluję i daj znać co i jak u Ciebie ja wciąż wierzę że już niedługo ujrze moje 2 kreseczke ☺

Myślę ze to zależy najlepiej test z krwi zrobić w dniu spodzewanej miesiaczki a najszybciej 3 dni przed ile jeszcze Ci czasu do miesiączki zostało ? Ale swoją drogą jak już w 19 dc wyszła Ci druga kreska to dzidziuś rośnie
ewentualny okres miał być za 4 dni w niedzielę dopiero. Może powtórzę rano test a w jak tez wyjdzie pozytywnie to w pt/sb pójdę na krew. Kurcze tak sie ucieszyłam;) mam nadzieje ze na innych testach tez będą dwie kreseczki. Pierwszy raz mi się taka pojawiła zawsze widziałam tylko 1 bez jakiegokolwiek cienia

reklama
Ja chciałabym wiedzieć czy robiąc test 4 dni przed miesiączka i negatyw ewidentny czy myślicie ze jest szansa na to że jednak będzie dzidziuś ? Wiem pospieszylam się z testem ale miałam mieć dzis przeswietlenie zęba i myślałam ze może coś wykaże a tu dalej nic jestem rozczarowana ale Tobie Dirsy gratuluję i daj znać co i jak u Ciebie ja wciąż wierzę że już niedługo ujrze moje 2 kreseczke ☺
Dam znać jutro zrobię drugi test jak wyjdzie podobnie pójdę oddać krew trzymam za Ciebie kciuki!

Do góry