reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

no to chyba gin trafił, bo właśnie taka mam :)
Działać dziś i jutro!!

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Hej dziewczyny.tyle piszecie że ciężko was nadrobić.ja też okres mam mieć ok 24.04 więc kilka nas będzie do testowania.:)
Ja już zaczynam mieć objawy oczywiście sobie wkrecam bol piersi choć powiem wam ze ostatnie 2 cykle nie miałam boli piersi więc może dlatego;)
Remont powoli będzie dobiegal końca ale tak naprawdę robota się zacznie tzn sprzątanie...:baffled:
Czytam was i trzymam kciuki buzki

Działać dziś i jutro!!

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ja z kolei słyszałam ze lepiej działać już na kilka dni przed! Ja mam owulacje zawsze 11 lub 12 dc wiec zaczynamy już 8dc i później 9dc nic, 10dc znowu bzykanko, 11 dnia nic i 12 znowu bzykanko potem to już różnie bywa [emoji28] ktoś stosuje taką metodę? ;)

[emoji64]

Ja z kolei słyszałam ze lepiej działać już na kilka dni przed! Ja mam owulacje zawsze 11 lub 12 dc wiec zaczynamy już 8dc i później 9dc nic, 10dc znowu bzykanko, 11 dnia nic i 12 znowu bzykanko potem to już różnie bywa [emoji28] ktoś stosuje taką metodę? ;)

[emoji64]
Ja też wychodzę z takiego założenia, że co 2-3 dni najlepiej :) a najlepiej to przez cały cykl, a nie tylko w trakcie przewidywanej owu.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ja też wychodzę z takiego założenia, że co 2-3 dni najlepiej :) a najlepiej to przez cały cykl, a nie tylko w trakcie przewidywanej owu.

qdkkj44j6bi2vbec.png
no tak, też tak robiłam ale teraz słucham się gina :) zwłaszcza że jest specjalista
i dziewczynom które do niego chodzą tez wskazywał ze bliżej owu żeby plemniki były mocniejsze.
Mi mówił tez ze nie ma żadnej różnicy czy codziennie czy co dwa dni w okolicy owu.

no tak, też tak robiłam ale teraz słucham się gina :) zwłaszcza że jest specjalista
i dziewczynom które do niego chodzą tez wskazywał ze bliżej owu żeby plemniki były mocniejsze.
Mi mówił tez ze nie ma żadnej różnicy czy codziennie czy co dwa dni w okolicy owu.
Każdy mówi co innego i bądź tu mądra :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Z tego wszystkiego wynika, że tym którym zdarzyła się wpadka to jak wygrana w totolotka. A ja głupia tak się pilnowałam całe życie, tyle okazji do seksualnych podbój przepuściłam z obawy ze zaciąże jakbym wiedziała, że tak będzie to bym się bzykała na prawo i lewo [emoji23]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

reklama
Do góry