Lanvin
Fanka BB :)
Działać dziś i jutro!!no to chyba gin trafił, bo właśnie taka mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Działać dziś i jutro!!no to chyba gin trafił, bo właśnie taka mam
Działać dziś i jutro!!
Ja też wychodzę z takiego założenia, że co 2-3 dni najlepiej a najlepiej to przez cały cykl, a nie tylko w trakcie przewidywanej owu.Ja z kolei słyszałam ze lepiej działać już na kilka dni przed! Ja mam owulacje zawsze 11 lub 12 dc wiec zaczynamy już 8dc i później 9dc nic, 10dc znowu bzykanko, 11 dnia nic i 12 znowu bzykanko potem to już różnie bywa [emoji28] ktoś stosuje taką metodę?
[emoji64]
Tak jestDziałać dziś i jutro!!
no tak, też tak robiłam ale teraz słucham się gina zwłaszcza że jest specjalistaJa też wychodzę z takiego założenia, że co 2-3 dni najlepiej a najlepiej to przez cały cykl, a nie tylko w trakcie przewidywanej owu.
Każdy mówi co innego i bądź tu mądrano tak, też tak robiłam ale teraz słucham się gina zwłaszcza że jest specjalista
i dziewczynom które do niego chodzą tez wskazywał ze bliżej owu żeby plemniki były mocniejsze.
Mi mówił tez ze nie ma żadnej różnicy czy codziennie czy co dwa dni w okolicy owu.
Dokładnie, ale jak już chodze do niego to go słuchamKażdy mówi co innego i bądź tu mądra