Lanvin
Fanka BB :)
Haha, a znając życie nie będzie ani koncertu, ani ciąży...I problem z głowy teraz możesz spokojnie być w ciąży [emoji5]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha, a znając życie nie będzie ani koncertu, ani ciąży...I problem z głowy teraz możesz spokojnie być w ciąży [emoji5]
I mierzysz na dole? Bo ja taka 36,4-36,6 miałam tez przed owu ale w ustach a dziś zmierzyłam na dole i 36,8 a dopiero 7 dzień cyklu..
No nic zmierzę dalej i zobaczę..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I mierzysz na dole? Bo ja taka 36,4-36,6 miałam tez przed owu ale w ustach a dziś zmierzyłam na dole i 36,8 a dopiero 7 dzień cyklu..
No nic zmierzę dalej i zobaczę..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Co tak pesymistycznie? Taki piękny wykres musi coś z tego być [emoji6]Haha, a znając życie nie będzie ani koncertu, ani ciąży...
Aniu bedzie dobrze ...nie ma innej opcji wszystko ma sens do poki mamy wiare w to kochanaPrzecież mam odskocznię, to moja miłość-działka. Teraz jeszcze ruszam z budową domku, niby jest o czym myśleć, a jednak na koniec cyklu, każdego nieudanego cyklu, dopada mnie zwątpienie. Z każdym miesiącem jestem coraz starsza, mój czas się kończy, a ja nie mogę nic na to poradzić... Czasami jestem zła sama na siebie, że tak się upieram, że nie mogę odpuścić. Przy okazji jestem zła na życie, niesprawiedliwość, na wszystkich dookoła! Widzę, że z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej. Dlatego właśnie robię tyle badań i szukam sensu... albo usilnie doszukuję się sensu, bo tak trudno podjąć decyzję o poddaniu się
Co tak pesymistycznie? Taki piękny wykres musi coś z tego być [emoji6]
Witaj widzę że będziemy razem testować czyli przyszły tydzień będzie bardzo długi
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję że będą same 2 krechy. Też jestem MartaWitaj oj tak razem zawsze raźniej trzymam kciuki
Gdzie jest ta Ania, która tu była, jak ja zaczynałam?? Wracaj!!!!Dziękuję Kochana! Ale coraz częściej czuję, że Wasza forumowa wiara jest silniejsza od mojej