reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@gabrika, kiedy masz wizytę teraz?

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Jestem kochane, jestem! [emoji8] [emoji8] tylko nie bijcie! [emoji23]
Wychodzę z krzaków... Nie odzywalam się bo B dał mi popalić więc średnio było z humorem [emoji19] starałam się was nadrobić, ale przy 70 stronie się poddalam [emoji1] przewinely mi sie jakieś kreseczki i piękne usg [emoji7] [emoji7] [emoji7] gratulacje misiaki!

Wiem co której mam odpisać, ale rozpisze sie jutro, bo mój złomiasty telefon odmawia posłuszeństwa i zaraz pewnie cały post pójdzie w p... [emoji1] a w B obudził się jakiś buchaj (tak to się pisze?[emoji23] ) rozpłodowiec, się chłop w czas ogarnął, od 3 dni nic tylko nogi rozkładam [emoji23]
U mnie 21dc, się ogarnął w czas... [emoji12]
Kocham was, tulę i trzymam kciuki! [emoji8]
Welcome back [emoji6]

Przyznaje się bez bicia, że dieta dzisiaj poszła w odstawke, właśnie zeżarłam paczkę serowych cheetosow i popilam colą. Wstyd mi strasznie, bęben mi zaraz pęknie, ale z drugiej strony...raz nie zawsze [emoji14] zwalam to na pms i zbliżającą się @[emoji6]

Gratuluję kreseczek! Spokojnych miesięcy Wam życzę, rośnijcie zdrowo [emoji9]

Dobry wieczór nieśmiało :) trochę Was nadrobiłam najważniejsze mnie nie ominęło! Gratuluję zafasolkowanym! i zazdroszczę aż mi gula do gardła podeszła :( cieszę się Waszym szczęściem ale coś ostatnio mam poczucie, że dookoła wszyscy w ciąży tylko nie ja :( dobra dosyć, trzeba się wziąć w garść.

Zamówiłam testy owulacyjne i termometr do mierzenia temp, już prawie tydzień jestem na euthyroxie więc może coś w tym cyklu zaskoczy. Zastanawiam się też nad tym żelem skoro go tak chwalicie. W środę mąż idzie na badanie nasienia więc już kolejna rzecz z głowy.

Za kilka dni zaczniemy 8 cykl starań, @ na 14.04 i bardzo bym sobie życzyła prezent na urodziny w postaci 2 kreseczek.

Dobry wieczór nieśmiało :) trochę Was nadrobiłam najważniejsze mnie nie ominęło! Gratuluję zafasolkowanym! i zazdroszczę aż mi gula do gardła podeszła :( cieszę się Waszym szczęściem ale coś ostatnio mam poczucie, że dookoła wszyscy w ciąży tylko nie ja :( dobra dosyć, trzeba się wziąć w garść.

Zamówiłam testy owulacyjne i termometr do mierzenia temp, już prawie tydzień jestem na euthyroxie więc może coś w tym cyklu zaskoczy. Zastanawiam się też nad tym żelem skoro go tak chwalicie. W środę mąż idzie na badanie nasienia więc już kolejna rzecz z głowy.

Za kilka dni zaczniemy 8 cykl starań, @ na 14.04 i bardzo bym sobie życzyła prezent na urodziny w postaci 2 kreseczek.

Ja mam 5 kwietnia urodziny i albo beda dwie kreski albo @ wiec albo bede bardzo szczęśliwa albo bede pic na konto 40 urodzin

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Fajnie :) ile masz lat?

Ja się ostatnio zastanawiam co chcę robić w życiu... Stoję w martwym punkcie i wiem, że muszę coś zrobić, pójść w jakimś kierunku. Ograniczają mnie pieniądze. Skończyłam psychologię, ale w mojej miescinie ciężko znaleźć pracę w zawodzie, zwłaszcza w jakiejś korpo, musiałabym zrobić jeszcze jakiś kierunek. Ostatnio zastanawiam się nad psychodietetyką na mojej poprzedniej uczelni. Zaczęłam się interesować zdrowym żywieniem i rozważam, czy to nie byłby dobry kierunek. Jest teraz boom na takie tematy, u mnie w mieście jest może z 4 dietetyków, więc można się jakoś zahaczyc, może jakoś się uda. Co myślicie?

@Lanvin ja skończyłam turystykę i też miałam dokładnie takie poczucie jak Ty. Doszłam do wniosku, że nie będę pracować w wyuczonym zawodzie, znalazłam prace w całkiem innej branży gdzie pracuję do dziś na etacie, a w międzyczasie zdobyłam uprawnienia dietetyka i całkowicie mnie to pochłonęło :) Obecnie ciągle się szkolę, czytam i zdobywam wiedzę i strasznie się cieszę, że się ukierunkowałam. Wiem, jakie to uczucie jak niby jesteś po studiach, ale nie pracujesz w zawodzie i stoisz w miejscu bo nie robisz nic konkretnego w czym możesz się rozwijać, co jest Twoją pasją. Jeżeli Cię to interesuje to to jest bardzo przyszłościowy kierunek, zresztą jaki by nie był, ważne żebyś miała poczucie sensu w tym co robisz :)

Masz rację, że to zawsze kosztuje, ale satysfakcja jest ogromna :)

reklama
Gratuluje dwóch kreseczek dziewczyny!!! Super ze tak zakonczyl sie wekend owocnie :-) oby kazdy wekend niósł nam wlasnie takie wieści wtedy bylo by juz "tylko dobrze"
U mnie dzis 11dc/28 poki cos cos tam "stukamy" : ale czy cos wystukamy to,nie wiem.... nic yno czekac trzeba co czas pokaże ... :-)
@MamaElusi ,@renia200 zycze Wam takich prezentów na nadchodzące urodzinki o jakich wlasnie marzycie niech radość bedzie wielka!

Ostatnia edycja:
Do góry