reklama
Welcome back [emoji6]Jestem kochane, jestem! [emoji8] [emoji8] tylko nie bijcie! [emoji23]
Wychodzę z krzaków... Nie odzywalam się bo B dał mi popalić więc średnio było z humorem [emoji19] starałam się was nadrobić, ale przy 70 stronie się poddalam [emoji1] przewinely mi sie jakieś kreseczki i piękne usg [emoji7] [emoji7] [emoji7] gratulacje misiaki!
Wiem co której mam odpisać, ale rozpisze sie jutro, bo mój złomiasty telefon odmawia posłuszeństwa i zaraz pewnie cały post pójdzie w p... [emoji1] a w B obudził się jakiś buchaj (tak to się pisze?[emoji23] ) rozpłodowiec, się chłop w czas ogarnął, od 3 dni nic tylko nogi rozkładam [emoji23]
U mnie 21dc, się ogarnął w czas... [emoji12]
Kocham was, tulę i trzymam kciuki! [emoji8]
Przyznaje się bez bicia, że dieta dzisiaj poszła w odstawke, właśnie zeżarłam paczkę serowych cheetosow i popilam colą. Wstyd mi strasznie, bęben mi zaraz pęknie, ale z drugiej strony...raz nie zawsze [emoji14] zwalam to na pms i zbliżającą się @[emoji6]
Gratuluję kreseczek! Spokojnych miesięcy Wam życzę, rośnijcie zdrowo [emoji9]
MamaElusi
Początkująca w BB
Dobry wieczór nieśmiało trochę Was nadrobiłam najważniejsze mnie nie ominęło! Gratuluję zafasolkowanym! i zazdroszczę aż mi gula do gardła podeszła cieszę się Waszym szczęściem ale coś ostatnio mam poczucie, że dookoła wszyscy w ciąży tylko nie ja dobra dosyć, trzeba się wziąć w garść.
Zamówiłam testy owulacyjne i termometr do mierzenia temp, już prawie tydzień jestem na euthyroxie więc może coś w tym cyklu zaskoczy. Zastanawiam się też nad tym żelem skoro go tak chwalicie. W środę mąż idzie na badanie nasienia więc już kolejna rzecz z głowy.
Za kilka dni zaczniemy 8 cykl starań, @ na 14.04 i bardzo bym sobie życzyła prezent na urodziny w postaci 2 kreseczek.
Zamówiłam testy owulacyjne i termometr do mierzenia temp, już prawie tydzień jestem na euthyroxie więc może coś w tym cyklu zaskoczy. Zastanawiam się też nad tym żelem skoro go tak chwalicie. W środę mąż idzie na badanie nasienia więc już kolejna rzecz z głowy.
Za kilka dni zaczniemy 8 cykl starań, @ na 14.04 i bardzo bym sobie życzyła prezent na urodziny w postaci 2 kreseczek.
gabrika
Fanka BB :)
renia200
mama Victorki :)
Dobry wieczór nieśmiało trochę Was nadrobiłam najważniejsze mnie nie ominęło! Gratuluję zafasolkowanym! i zazdroszczę aż mi gula do gardła podeszła cieszę się Waszym szczęściem ale coś ostatnio mam poczucie, że dookoła wszyscy w ciąży tylko nie ja dobra dosyć, trzeba się wziąć w garść.
Ja mam 5 kwietnia urodziny i albo beda dwie kreski albo @ wiec albo bede bardzo szczęśliwa albo bede pic na konto 40 urodzin
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
MamaElusi
Początkująca w BB
obie okazje dobre do świętowania choć miejmy nadzieję, że jednak nie będziesz mogła pićJa mam 5 kwietnia urodziny i albo beda dwie kreski albo @ wiec albo bede bardzo szczęśliwa albo bede pic na konto 40 urodzin
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
renia200
mama Victorki :)
Verq
Fajnie ile masz lat?
Ja się ostatnio zastanawiam co chcę robić w życiu... Stoję w martwym punkcie i wiem, że muszę coś zrobić, pójść w jakimś kierunku. Ograniczają mnie pieniądze. Skończyłam psychologię, ale w mojej miescinie ciężko znaleźć pracę w zawodzie, zwłaszcza w jakiejś korpo, musiałabym zrobić jeszcze jakiś kierunek. Ostatnio zastanawiam się nad psychodietetyką na mojej poprzedniej uczelni. Zaczęłam się interesować zdrowym żywieniem i rozważam, czy to nie byłby dobry kierunek. Jest teraz boom na takie tematy, u mnie w mieście jest może z 4 dietetyków, więc można się jakoś zahaczyc, może jakoś się uda. Co myślicie?
@Lanvin ja skończyłam turystykę i też miałam dokładnie takie poczucie jak Ty. Doszłam do wniosku, że nie będę pracować w wyuczonym zawodzie, znalazłam prace w całkiem innej branży gdzie pracuję do dziś na etacie, a w międzyczasie zdobyłam uprawnienia dietetyka i całkowicie mnie to pochłonęło Obecnie ciągle się szkolę, czytam i zdobywam wiedzę i strasznie się cieszę, że się ukierunkowałam. Wiem, jakie to uczucie jak niby jesteś po studiach, ale nie pracujesz w zawodzie i stoisz w miejscu bo nie robisz nic konkretnego w czym możesz się rozwijać, co jest Twoją pasją. Jeżeli Cię to interesuje to to jest bardzo przyszłościowy kierunek, zresztą jaki by nie był, ważne żebyś miała poczucie sensu w tym co robisz
Masz rację, że to zawsze kosztuje, ale satysfakcja jest ogromna
reklama
MartaBarbaraWeronika
Gratuluje dwóch kreseczek dziewczyny!!! Super ze tak zakonczyl sie wekend owocnie :-) oby kazdy wekend niósł nam wlasnie takie wieści wtedy bylo by juz "tylko dobrze"
U mnie dzis 11dc/28 poki cos cos tam "stukamy" : ale czy cos wystukamy to,nie wiem.... nic yno czekac trzeba co czas pokaże ... :-)
@MamaElusi ,@renia200 zycze Wam takich prezentów na nadchodzące urodzinki o jakich wlasnie marzycie niech radość bedzie wielka!
U mnie dzis 11dc/28 poki cos cos tam "stukamy" : ale czy cos wystukamy to,nie wiem.... nic yno czekac trzeba co czas pokaże ... :-)
@MamaElusi ,@renia200 zycze Wam takich prezentów na nadchodzące urodzinki o jakich wlasnie marzycie niech radość bedzie wielka!
Ostatnia edycja: