reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A aniołek już się wchłonal? :/ zmartwiłam się moimi badaniami;/ jutro mam wizytę strasznie się ich boję:/ gin ma nfz nie powiedział mi że muszę mieć zbadania tarczyce. I pewnie dlatego się maleństwo nie utrzymało:/ a ja nie miałam pojęcia że badania to podstawa:/ teraz jestem już mądrzejsza

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Niunia, nie obarczałabym tarczycy, czynników mogłobyć wiele. Ja miałam tarczycę poniżej normy i nie uważam, że dlatego jedno zmarło. Zwyczajnie czasami tak się dzieje bo jak wytłumaczyć sobie, że jedno ocalało a drugie nie ...No nie da się.
Badania musisz porobić koniecznie, ale absolutnie nie obarczaj się winą, bo dzieci się rodzą co chwila w filmach i w filmach się co chwila zachodzi ..a tak naprawdę bardzo wiele kobiet ma problemy z poczęciem i donoszeniem. Ja uważam, że to wina tego czym oddychamy i czym się żywimy, to wina fatalnego biegu zdarzeń. Mówię Ci to po dwóch bolesnych stratach. I zapewniam, że aniołek do Ciebie wróci.

reklama
@StorAnia długo czekałas aby tarczyca Tobie spadła?
@nimitii nawet nie wiesz jak się cieszę że jesteś szczęśliwa!!
U mnie starania narazie odłożone. Mam nadzieję że tylko na 2 cykle:)
@NeSSi próbuje doszukać się powodu. Wszystko biorę pod uwagę:/ wierzę w to że mój aniołek do mnie wróci;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

A wiesz jak go używać? On jest w miarę płynny i ciężko się z nim obchodzi.

Haha właściwie nie zastanawiałam się, żeby go jakoś dogłębnie stosować [emoji23] smarowałam trochę siebie i trochę M i tyle [emoji23] może źle się do tego zabrałam [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem na college , robie przedmioty pod pielęgniarkę , jak dobrze pojdzie od stycznia zacznę . A jesZcze zaplanowałam dzidziusia także zobaczmy. Jak braknie sił to zrobie inny kierunek bardziej spokojniejszy [emoji4]

Fajnie :) ile masz lat?

Ja się ostatnio zastanawiam co chcę robić w życiu... Stoję w martwym punkcie i wiem, że muszę coś zrobić, pójść w jakimś kierunku. Ograniczają mnie pieniądze. Skończyłam psychologię, ale w mojej miescinie ciężko znaleźć pracę w zawodzie, zwłaszcza w jakiejś korpo, musiałabym zrobić jeszcze jakiś kierunek. Ostatnio zastanawiam się nad psychodietetyką na mojej poprzedniej uczelni. Zaczęłam się interesować zdrowym żywieniem i rozważam, czy to nie byłby dobry kierunek. Jest teraz boom na takie tematy, u mnie w mieście jest może z 4 dietetyków, więc można się jakoś zahaczyc, może jakoś się uda. Co myślicie?

Widzę, że mamy dziewczyny, które zamykają listopad: Milo, Ankuś - gratki z waszych kreseczek.

chciałam wstawić cykl, ale auslanderka pisała, że jak otwiera mój link to widzi swój cykl. Kurde w sygnaturę nie mogę wstawić, macie jakiś pomysł jak go wstawić ? please...

mam 35dc, tempka najwyższa w cyklu:37,02, po owu nic nie spada. mam pytanie na ile przed @ jest spadek?
Różnie, ja np. miałam spadek dwa dni przed @, a niektóre dziewczyny mają w sam dzień @. Ile dpo jesteś?

Proszę o dopisanie mnie do tabelki, następna @ 18 kwietnia.
Dziś wreszcie wredna przyszła... i to jaka... masakra :( jutro dzwonię do szpitala i umawiam hsg. Fajnie jakby mieli termin na 27 marca...
O niee...jutro wpiszę. Ale jest plus, możesz zrobić w końcu badania! [emoji110]

Lanvin kochana zmień mnie w tabelce.. 9 cykl starań, następna @ 16.04

No cóż, to walczymy dalej [emoji123] ten cykl postanawiam nadal bez mierzenia temperatury ale z testami owu, wspomagającym żelem i seks codziennie ( jak syn pozwoli [emoji849][emoji12])

No niee....A właśnie weszłam na bb i miałam pytać jak sytuacja u Ciebie :( ale nic...będziemy witać 2018, tak? :)

Zaczyna mi się robić ciężko :) Pod stopami. A jak z dzidzią to nie wiem bo miesiąc czekam na wizytę. Dowiem się dopiero 28 marca. Detektorem sprawdzam serducho to dudni i stuka i puka i łomocze :)
A Ty jak rybeńko ?
Zleci szybko :) fajnie, zw możesz podluchiwac co tam u dziecia :) a ruchy czujesz??

Windy91 co u Ciebie???
No właśnie, ja już kilka razy pytałam i się nie odzywa :( Windy, czy Ty się jeszcze starasz? Odezwij się!

qdkkj44j6bi2vbec.png

Aha. Ale kurde aż 225jednostek?? Jakie Ty masz kochana AMH? Bo wydawało mi sie ze na dobrym poziomie. To będę trzymać kciuki !! Żeby wszystko poszło Ok!! Bo ja się osobiście boje przestymulowania ...

Tak? To duzo? Ja pojęcia nie ma. A jakie sa normalnie dawki?
Ja mam amh 3 z hakiem. I dr mówił ze bardzo ładne. A ty?
U mnie nawet chciał długi protokół zrobić teraz po drugiej wizycie ze względu wlasnie ze mam dobre amh, ale jak zobaczył ze juz wczesniej sobie zapisał ze krotki i menopur z tym drugim to mówi ze ok, ten tez moze byc, ważne zeby wlasnie był ten menopur. A myślałam ze długi jest przy słabym amh.

Widzę, że mamy dziewczyny, które zamykają listopad: Milo, Ankuś - gratki z waszych kreseczek.

chciałam wstawić cykl, ale auslanderka pisała, że jak otwiera mój link to widzi swój cykl. Kurde w sygnaturę nie mogę wstawić, macie jakiś pomysł jak go wstawić ? please...

mam 35dc, tempka najwyższa w cyklu:37,02, po owu nic nie spada. mam pytanie na ile przed @ jest spadek?

Pod wykresem jest taki tekstowy link Udostępnij wykres. I tam na którejś zakładce jest link do twojego wykresu. Ten co podajesz - skopiowany z adresu przeglądarki - to każdy po zalogowaniu ma wlasnie taki adres. :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Fajnie :) ile masz lat?

Ja się ostatnio zastanawiam co chcę robić w życiu... Stoję w martwym punkcie i wiem, że muszę coś zrobić, pójść w jakimś kierunku. Ograniczają mnie pieniądze. Skończyłam psychologię, ale w mojej miescinie ciężko znaleźć pracę w zawodzie, zwłaszcza w jakiejś korpo, musiałabym zrobić jeszcze jakiś kierunek. Ostatnio zastanawiam się nad psychodietetyką na mojej poprzedniej uczelni. Zaczęłam się interesować zdrowym żywieniem i rozważam, czy to nie byłby dobry kierunek. Jest teraz boom na takie tematy, u mnie w mieście jest może z 4 dietetyków, więc można się jakoś zahaczyc, może jakoś się uda. Co myślicie?

Różnie, ja np. miałam spadek dwa dni przed @, a niektóre dziewczyny mają w sam dzień @. Ile dpo jesteś?

O niee...jutro wpiszę. Ale jest plus, możesz zrobić w końcu badania! [emoji110]

No niee....A właśnie weszłam na bb i miałam pytać jak sytuacja u Ciebie :( ale nic...będziemy witać 2018, tak? :)

Zleci szybko :) fajnie, zw możesz podluchiwac co tam u dziecia :) a ruchy czujesz??

No właśnie, ja już kilka razy pytałam i się nie odzywa :( Windy, czy Ty się jeszcze starasz? Odezwij się!

qdkkj44j6bi2vbec.png

Za miesiac 40 [emoji23][emoji23] na anatomi nawet nauczyciel
Ode mnie młodszy [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Tak? To duzo? Ja pojęcia nie ma. A jakie sa normalnie dawki?
Ja mam amh 3 z hakiem. I dr mówił ze bardzo ładne. A ty?
U mnie nawet chciał długi protokół zrobić teraz po drugiej wizycie ze względu wlasnie ze mam dobre amh, ale jak zobaczył ze juz wczesniej sobie zapisał ze krotki i menopur z tym drugim to mówi ze ok, ten tez moze byc, ważne zeby wlasnie był ten menopur. A myślałam ze długi jest przy słabym amh.

Pod wykresem jest taki tekstowy link Udostępnij wykres. I tam na którejś zakładce jest link do twojego wykresu. Ten co podajesz - skopiowany z adresu przeglądarki - to każdy po zalogowaniu ma wlasnie taki adres. :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Z tego co wiem to właśnie w uk robią długi protokół przy słabym AMH. Ja robiłam amh dwa lata temu i miałam 3,59 wiec tez b. Dobre. A teraz to na pewno spadło ale nie wiem jak bardzo. Wiem ze dziewczyny na krótkim protokole miały około 150jednostek. Ale były tez takie które miały 450 (przy niskim AMH ) i były właśnie przestymulowane. W uk podobno częściej dają gonal f niż menopur. Ze względu na to ze jest on w penie i jest automatyczny. A menopur jest w strzykawkach. No ale lekarz wie przecież co robi ! Trochę mnie tez przeraża ten efekt brzucha ciążowego przez 3tyg po stymulacji No ale czego to się nie robi [emoji51][emoji7]

Do góry