reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Spark, a jakie ty brałaś antybiotyki w cyklu jak zaszłaś? Bo ja teraz bede dużo brała antybiotyków ale w sumie nie zapytałam czy mam sie zabezpieczać i tego nie robię... teraz biore metronidazol.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem przerażona, jakieś przeziębienie mnie złapało. Już od dwóch dni męczy mnie katar, a dzisiaj 37.2 temperatury. Co ja mam zrobić? Myślicie, że może to zaszkodzić?

Kuruj sie Ankuś!Cholera wez paracetamol bo juz 37,4 moze byc niebezpieczna.Wez wolne w robocie,lez,wypoczywaj,duzo wit c i naturalnych wzmacniaczy!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem przerażona, jakieś przeziębienie mnie złapało. Już od dwóch dni męczy mnie katar, a dzisiaj 37.2 temperatury. Co ja mam zrobić? Myślicie, że może to zaszkodzić?
Tez na samym poczatku od razy zlapalam chorobsko. Zostan najlepiej w domu. Pilnuj tej temperatury! Spróbuj gorące mleko z czosnkiem wypić wieczorem. Mnie dwie takie dawki postawiły na nogi :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Kuruj sie Ankuś!Cholera wez paracetamol bo juz 37,4 moze byc niebezpieczna.Wez wolne w robocie,lez,wypoczywaj,duzo wit c i naturalnych wzmacniaczy!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie mąż zrobił mi miksture. Mleko z miodem i czosnkiem. Przestraszyłam się. Napisałam smsa do pracodawcy, ale nie mam odpowiedzi :(

Jestem kochane, jestem! [emoji8] [emoji8] tylko nie bijcie! [emoji23]
Wychodzę z krzaków... Nie odzywalam się bo B dał mi popalić więc średnio było z humorem [emoji19] starałam się was nadrobić, ale przy 70 stronie się poddalam [emoji1] przewinely mi sie jakieś kreseczki i piękne usg [emoji7] [emoji7] [emoji7] gratulacje misiaki!

Wiem co której mam odpisać, ale rozpisze sie jutro, bo mój złomiasty telefon odmawia posłuszeństwa i zaraz pewnie cały post pójdzie w p... [emoji1] a w B obudził się jakiś buchaj (tak to się pisze?[emoji23] ) rozpłodowiec, się chłop w czas ogarnął, od 3 dni nic tylko nogi rozkładam [emoji23]
U mnie 21dc, się ogarnął w czas... [emoji12]
Kocham was, tulę i trzymam kciuki! [emoji8]

reklama
Za miesiac 40 [emoji23][emoji23] na anatomi nawet nauczyciel
Ode mnie młodszy [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Życie :D każdy wiek jest dobry na naukę :)

Jestem kochane, jestem! [emoji8] [emoji8] tylko nie bijcie! [emoji23]
Wychodzę z krzaków... Nie odzywalam się bo B dał mi popalić więc średnio było z humorem [emoji19] starałam się was nadrobić, ale przy 70 stronie się poddalam [emoji1] przewinely mi sie jakieś kreseczki i piękne usg [emoji7] [emoji7] [emoji7] gratulacje misiaki!

Wiem co której mam odpisać, ale rozpisze sie jutro, bo mój złomiasty telefon odmawia posłuszeństwa i zaraz pewnie cały post pójdzie w p... [emoji1] a w B obudził się jakiś buchaj (tak to się pisze?[emoji23] ) rozpłodowiec, się chłop w czas ogarnął, od 3 dni nic tylko nogi rozkładam [emoji23]
U mnie 21dc, się ogarnął w czas... [emoji12]
Kocham was, tulę i trzymam kciuki! [emoji8]
No nareszcie! Stęskniłam się za Tobą [emoji1]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry