Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem, nawet nie wiem, że miała bliźniaki! Co się stało? [emoji20]Czy wy wiecie że pyzunia chyba straciła swoje bliźniaki?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zanim zaszlam w ciążę, to chciałam mieć dziecko, ale to nie był taki instynkt, miałam 19 lat, później długo mówiłam, że na razie nie chcę dzieci i tak teraz we wrześniu poczułam taką silną potrzebę, która jakoś nie chciała minąć. Czuję, że teraz już jestem na to gotowa :-)Ooo a ja mam takie pytanko.
Kiedy poczulyscie intynkt macierzynski, chec posiadania dzieci itp.?
Do 25 roku zycia nie chcialam miec nigdy dzieci. Wiecie kiedy zmienilam zdanie?
Kiedy do domu przywiozlam 14-tygodniowa Popcie. I zobaczylam ile frajdy sprawia mi opieka nad nia [emoji7] dzieki niej moj instynkt wyszedl ze spiaczki [emoji23]
No w zyciu bym nie pomyslala, ze kiedys dzieku psu zaczne chciec miec dzieci [emoji1]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dalej nie wiem jak się zachować przy obcych dzieciach [emoji14] do dzieci z rodziny lub bliskich znajomych, to pół biedy, ale do obcych? Nie potrafię [emoji52]Ja dopiero w zeszłym roku, czyli jak 30 mi stuknęła. I nie wiem skąd. Spadło nagle z nieba[emoji2]
Jestem z przypadku, najmłodsza w rodzinie. Nigdy praktycznie nie miałam kontaktu z dziećmi. Raczej się ich bałam, nie szukałam kontaktu, nie widziałam jak się zachować, itp. Co mnie paraliżowało.
A od roku nagle lubię i umiem się bawić. I od roku od brata i siostry męża dzieci słyszę pytania kiedy przyjedziemy i dlaczego już musimy jechać.
Duzo sily dla taty, moja mama tez miala raka pluc.. Niestety odeszla przez zaniedbanie lekarzy...
Dobry sok z burakow, siemie lniane, sok/woda z aloesa, pietruszka, mloda pokrzywa... I przede wszystkim wsparcie rodziny bo to najwazniejsze
Ale zaczęła ronic? Krwawic? Czy na zwykłej wizycie kontrolnej?Pisała że w szpitalu badania mają jej robić ale na 90 procent straciła dzieci
Dziewczyny nic więcej nie wiem. Jak tylko się czegoś dowiem dam znać. Ciąża pozamaciczna. Pęcherzyki za małe. Mały przyrost bety.
Ale zaczęła ronic? Krwawic? Czy na zwykłej wizycie kontrolnej?
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Naprawdę to jakieś dziwne.Nie, tylko na wizycie stwierdzili, że cos jest nie tak. Ze może to pozamacziczna albo Bóg wie co, i że raczej nic z tego nie będzie. Tylko ostatnio zamieszczała zdjęcia usg jak zarodki w macicy były i jakieś to dziwne[emoji52][emoji17]