reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Arrow, jest cień! Trzymam kciuki [emoji6][emoji110]️
Marc, eh.. wiem co czujesz.. pierwsze dwa dni są zawsze dla mnie najgorsze..
Ja jestem po wizycie i moje podwozie jest bez zastrzeżeń [emoji12] jajka rosną, owu bedzie z lewego jajnika tyle wiem.. dostałam skierowanie na tsh, glukozę i morfologię. A i kazała brać INOFOLIC [emoji6]
Mififi04, a to Pyzunia miała bliźniaki? Nawet nie wiedziałam [emoji27] eh.. życie jest niesprawiedliwe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No nie wiem. Nie wiem czy w ogóle będzie. A jak dziś znów nie da rady? Ja też już nie mam ochoty. A nue chcę pod przymusem bo dziecko...z 2 strony u nas rzadko kiedy tak naprawdę jest możliwość tak naprawdę na luzie i z ochotą...zmianowy tryb pracy,mijanie się i dziecko które też nie ułatwia swobodnych chwil we dwoje...teraz ja wolne on wolne do wczoraj...chcieliśmy dobrze wykorzystać...a wyszła dupa...dobija mnie ta świadomość zmarnowanej szansy
Plemniki miał takie sobie więc pewnie krótko żyją...więc te wcześniejsze [emoji175]się nie liczą...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie rozumiem tylko dlaczego Tobie się ciągle nie chce, bo piszesz o mężu, ale jednocześnie sama ciągle zaznaczasz, że już Ci się nie chce, to jak to wygląda?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja chyba wariuje nie wiem czemu tak jest ale jak.pisalam wczoraj bardzo bola.mnie piersi zawsze bolaly mnie przed @ ale nie bylo tak nigdy ze bolaly zaraz w zaledwie 1dpo wiem.ze na.objawy jakiekolwiek.jest to za wczesnie bo u mnie.dopiero 20dc /31 dni ale jestem.bardziej ciekawa czy któraś z Was może też tak ma lub moze koedys miała i czy moze to oznaczac jakies problemy z.hormonami ?

Arrow, jest cień! Trzymam kciuki [emoji6][emoji110]️
Marc, eh.. wiem co czujesz.. pierwsze dwa dni są zawsze dla mnie najgorsze..
Ja jestem po wizycie i moje podwozie jest bez zastrzeżeń [emoji12] jajka rosną, owu bedzie z lewego jajnika tyle wiem.. dostałam skierowanie na tsh, glukozę i morfologię. A i kazała brać INOFOLIC [emoji6]
Mififi04, a to Pyzunia miała bliźniaki? Nawet nie wiedziałam [emoji27] eh.. życie jest niesprawiedliwe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak bliźniaki

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co powiedzial moj gin ostatnio, jak go zapytalam - gdzie ja mam to cialko zolte, bo dziewczyny pisza ciagle ze gin potwierdzil im owu bo widzi cialko zolte w jajniku. to gdzie jest moje?
To spojrzal na mnie z usmiechem i powiedzial, ze to bzdura jest... w jajniku na pecherzyk ten wiodacy naklada sie obraz malego pecherzyk ktory czeka na kolejne owulacje aby stac sie wiodacym, i ginowi nie wiedziec czemu mysla ze to jest cialko zolte...
Ja oczywiscie sie nie znam, ale to uslyszalam od gina, ktoremu ufam. Przy monitoringu potwierdzeniem owulacji moze byc zapadajacy sie pecherzyk (choc ponoc nie zawsze sie zadapa, a jajeczko wypuszcza) i płyn w zatoce douglasa.
Takze moze jednak mialas pozniej owu?

Mi ginekolog też zawsze mówi, że owulację widać po zapadniętym pęcherzyku. Zawsze mi je pokazuje na usg i widać różnicę :p
Nigdy nic nie wspomina o ciałku żółtym.

Właśnie zastanawiałam się jak to możliwe że pozamaciczna skoro usg wyszło ok. Nie znam się na tym ale coś tu nie gra. Może jeszcze będzie dobrze, trzeba poczekać co jej lekarze powiedzą po wszystkich badaniach

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie zastanawiałam się jak to możliwe że pozamaciczna skoro usg wyszło ok. Nie znam się na tym ale coś tu nie gra. Może jeszcze będzie dobrze, trzeba poczekać co jej lekarze powiedzą po wszystkich badaniach

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
To jest prawie ze niemożliwie pierwszy raz słyszę o tym że lekarz potwierdza ciaze w macicy a potem nagle stwierdza że może to byc pozamaciczna ? Jessuu czy to na pewno byl lekarz ginekolog :szok: ja tam sie na tym moze nie za bardzo znam ale na moj rozum jak to moze byc mozliwe dziewczyny no nie pojmuje albo jakis błąd lekarza albo "czarna magia" :baffled::confused:

Dziewczyny i Wasi faceci dają radę? Ja się podlamałam bo mój wczoraj zaniemógł...a to dopiero 4 dzień seksowania...w poniedziałek co prawda 2 razy...ale chyba przenieśliśmy...dziś chyba owu i normalnie płaczę od wczoraj że taka okazja koło nosa przejdzie...

Ja uważam, że najlepiej jest jak się uprawia seks co dwa dni. Wtedy facet nam się nie zajedzie, a i owu nie przegapimy.
Ja tak zaszłam w ciąże. Od 10 dnia cyklu do 22 seks co drugi dzień. A to, że straciłam ciąże to już inna bajka :p

Dziewczyny ja chyba wariuje nie wiem czemu tak jest ale jak.pisalam wczoraj bardzo bola.mnie piersi zawsze bolaly mnie przed @ ale nie bylo tak nigdy ze bolaly zaraz w zaledwie 1dpo wiem.ze na.objawy jakiekolwiek.jest to za wczesnie bo u mnie.dopiero 20dc /31 dni ale jestem.bardziej ciekawa czy któraś z Was może też tak ma lub moze koedys miała i czy moze to oznaczac jakies problemy z.hormonami ?

Ja kochana miała cos podobnego. Przychodził 14 dc cyklu a ja objawy ciążowe jak z bajki, okazało sie ze to tzw LUF, pecherzyki nie pękały, normalna @ w terminie
Musiałam odtwarzać druga fazę cyklu

f2w3rjjgpsehityp.png

Ja kochana miała cos podobnego. Przychodził 14 dc cyklu a ja objawy ciążowe jak z bajki, okazało sie ze to tzw LUF, pecherzyki nie pękały, normalna @ w terminie
Musiałam odtwarzać druga fazę cyklu

f2w3rjjgpsehityp.png

Ooooooo kur....cze nie ciekawe by to bylo ....
A czy to moze tak z dnia na.dzien sie zmienic bo ja w tamtym miesiacu robilam wszystkie badania łącznie z usg i bylo wszystko w porzadku ....hmmmmm no to teraz juz sama.nie wiem.co jest :-(
No i czy jesli te pecherzyki by nie pekaly czy nie wiązało by sie to wtedy z jakimś bólem??? Nie wiem.pierwszy raz mam.taka sytuacje nawet podczas pierwszych staran z córką tak nie mialam a tez w kazdym kolejnym.cyklu mialam nadzieje ze.sie udalo ...

reklama
No nie wiem. Nie wiem czy w ogóle będzie. A jak dziś znów nie da rady? Ja też już nie mam ochoty. A nue chcę pod przymusem bo dziecko...z 2 strony u nas rzadko kiedy tak naprawdę jest możliwość tak naprawdę na luzie i z ochotą...zmianowy tryb pracy,mijanie się i dziecko które też nie ułatwia swobodnych chwil we dwoje...teraz ja wolne on wolne do wczoraj...chcieliśmy dobrze wykorzystać...a wyszła dupa...dobija mnie ta świadomość zmarnowanej szansy
Plemniki miał takie sobie więc pewnie krótko żyją...więc te wcześniejsze [emoji175]się nie liczą...

A gra wstępna?
Dotykanie, pieszczenie nie wchodzi w grę? Może w ten sposób go pobudzisz ..

Do góry