reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Biedna :( mnie lekarze powtazali ze najwiecej ciaz zostaje utraconch wdo 10tc
tak czy siak nie sprawiedliwe to wszystko ;(

Ooo a ja mam takie pytanko.

Kiedy poczulyscie intynkt macierzynski, chec posiadania dzieci itp.?

Do 25 roku zycia nie chcialam miec nigdy dzieci. Wiecie kiedy zmienilam zdanie?
Kiedy do domu przywiozlam 14-tygodniowa Popcie. I zobaczylam ile frajdy sprawia mi opieka nad nia [emoji7] dzieki niej moj instynkt wyszedl ze spiaczki [emoji23]

No w zyciu bym nie pomyslala, ze kiedys dzieku psu zaczne chciec miec dzieci [emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dopiero w zeszłym roku, czyli jak 30 mi stuknęła. I nie wiem skąd. Spadło nagle z nieba[emoji2]
Jestem z przypadku, najmłodsza w rodzinie. Nigdy praktycznie nie miałam kontaktu z dziećmi. Raczej się ich bałam, nie szukałam kontaktu, nie widziałam jak się zachować, itp. Co mnie paraliżowało.
A od roku nagle lubię i umiem się bawić. I od roku od brata i siostry męża dzieci słyszę pytania kiedy przyjedziemy i dlaczego już musimy jechać.

tak się zastanawiam, ze jak zajde w ciąże to zrobie tylko test ciążowy, bety nie będę robic bo i tak to nic nie da może dobrze przyrastac a i tak później będzie źle.
ale zastanawiam się bardziej kiedy pójść do lekarza92 ciąże poroniłam)
czy isc dopiero w 2 tyg po terminie miesiączki czy wcześniej
czy iśc od razu po teście , ale gdyby byo źle to i tak nic nie zrobi na początku
jak myślicie?
Trudno mi doradzić...ja test zrobiłam tydzień po terminie @ i były 2 mocne kreski...wizytę miałam w 7 tyg i kilka dni...teraz ani razu nie robiłam testu...nawet jeśli były biochemivze wolę nie wiedzieć...ale @ nigdy się nie spóźniła więc nie podejrzewam...osobiście jednak wolę poczekać z testem po terminie @...ale to ja.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry