reklama
Lanvin
Fanka BB :)
Nie wiem, nawet nie wiem, że miała bliźniaki! Co się stało? [emoji20]Czy wy wiecie że pyzunia chyba straciła swoje bliźniaki?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zanim zaszlam w ciążę, to chciałam mieć dziecko, ale to nie był taki instynkt, miałam 19 lat, później długo mówiłam, że na razie nie chcę dzieci i tak teraz we wrześniu poczułam taką silną potrzebę, która jakoś nie chciała minąć. Czuję, że teraz już jestem na to gotowa :-)Ooo a ja mam takie pytanko.
Kiedy poczulyscie intynkt macierzynski, chec posiadania dzieci itp.?
Do 25 roku zycia nie chcialam miec nigdy dzieci. Wiecie kiedy zmienilam zdanie?
Kiedy do domu przywiozlam 14-tygodniowa Popcie. I zobaczylam ile frajdy sprawia mi opieka nad nia [emoji7] dzieki niej moj instynkt wyszedl ze spiaczki [emoji23]
No w zyciu bym nie pomyslala, ze kiedys dzieku psu zaczne chciec miec dzieci [emoji1]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dalej nie wiem jak się zachować przy obcych dzieciach [emoji14] do dzieci z rodziny lub bliskich znajomych, to pół biedy, ale do obcych? Nie potrafię [emoji52]Ja dopiero w zeszłym roku, czyli jak 30 mi stuknęła. I nie wiem skąd. Spadło nagle z nieba[emoji2]
Jestem z przypadku, najmłodsza w rodzinie. Nigdy praktycznie nie miałam kontaktu z dziećmi. Raczej się ich bałam, nie szukałam kontaktu, nie widziałam jak się zachować, itp. Co mnie paraliżowało.
A od roku nagle lubię i umiem się bawić. I od roku od brata i siostry męża dzieci słyszę pytania kiedy przyjedziemy i dlaczego już musimy jechać.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Duzo sily dla taty, moja mama tez miala raka pluc.. Niestety odeszla przez zaniedbanie lekarzy...
Dobry sok z burakow, siemie lniane, sok/woda z aloesa, pietruszka, mloda pokrzywa... I przede wszystkim wsparcie rodziny bo to najwazniejsze
Dziękuje [emoji8]
Antonia2016
Ale zaczęła ronic? Krwawic? Czy na zwykłej wizycie kontrolnej?Pisała że w szpitalu badania mają jej robić ale na 90 procent straciła dzieci
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny nic więcej nie wiem. Jak tylko się czegoś dowiem dam znać. Ciąża pozamaciczna. Pęcherzyki za małe. Mały przyrost bety.
marudka
Cześć dziewczyny, przepraszam, że się wcinam tak nagle, ale mam pewien problem...Jakiś czas temu zaczęliśmy myśleć nad drugim dzieckiem, testy owu, wykresy itd na bieżąco. Tymczasem jakieś wstrętne dolegliwości się przyplątały, trudne do zdiagnozowania, biegam po lekarzach, robię badania itp. 10dpo musiałam iść na jedne z badań krwi i postanowiłam od razu zrobić betę - wyszła negatywna. Pomyślałam, że mogę w takim razie bezpiecznie wziąć leki przepisane przez lekarza (kategoria D) - wzięłam tylko raz, bo źle na nie zareagowałam. Następnego dnia temperatura spadła, a że zazwyczaj moja faza lutealna to około 11-12 dni, myślałam, że okres się zbliża. Teraz jest 14dpo a temperatura od tamtego spadku idzie w górę nie w dół, okresu brak. Co sądzicie?
Ale zaczęła ronic? Krwawic? Czy na zwykłej wizycie kontrolnej?
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, tylko na wizycie stwierdzili, że cos jest nie tak. Ze może to pozamacziczna albo Bóg wie co, i że raczej nic z tego nie będzie. Tylko ostatnio zamieszczała zdjęcia usg jak zarodki w macicy były i jakieś to dziwne[emoji52][emoji17]
Naprawdę to jakieś dziwne.Nie, tylko na wizycie stwierdzili, że cos jest nie tak. Ze może to pozamacziczna albo Bóg wie co, i że raczej nic z tego nie będzie. Tylko ostatnio zamieszczała zdjęcia usg jak zarodki w macicy były i jakieś to dziwne[emoji52][emoji17]
reklama