reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
tak się zastanawiam, ze jak zajde w ciąże to zrobie tylko test ciążowy, bety nie będę robic bo i tak to nic nie da może dobrze przyrastac a i tak później będzie źle.
ale zastanawiam się bardziej kiedy pójść do lekarza92 ciąże poroniłam)
czy isc dopiero w 2 tyg po terminie miesiączki czy wcześniej
czy iśc od razu po teście , ale gdyby byo źle to i tak nic nie zrobi na początku
jak myślicie?

tak się zastanawiam, ze jak zajde w ciąże to zrobie tylko test ciążowy, bety nie będę robic bo i tak to nic nie da może dobrze przyrastac a i tak później będzie źle.
ale zastanawiam się bardziej kiedy pójść do lekarza92 ciąże poroniłam)
czy isc dopiero w 2 tyg po terminie miesiączki czy wcześniej
czy iśc od razu po teście , ale gdyby byo źle to i tak nic nie zrobi na początku
jak myślicie?
Jeśli masz obawy to można iść zaraz po teście. Ja poszłam tydzień po @ .

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo a ja mam takie pytanko.

Kiedy poczulyscie intynkt macierzynski, chec posiadania dzieci itp.?

Do 25 roku zycia nie chcialam miec nigdy dzieci. Wiecie kiedy zmienilam zdanie?
Kiedy do domu przywiozlam 14-tygodniowa Popcie. I zobaczylam ile frajdy sprawia mi opieka nad nia [emoji7] dzieki niej moj instynkt wyszedl ze spiaczki [emoji23]

No w zyciu bym nie pomyslala, ze kiedys dzieku psu zaczne chciec miec dzieci [emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się z rana. Nastrój mega podły. Prawdobodobnie dziś owulacja. Tylko wczoraj się nie udało i w tym cyklu to już koniec. I chyba więcej cykli nie będzie. Znów wrócimy do seksu raz w miesiącu...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam dziś ochotę na jakąś sałatkę hmm zaraz jedziemy na zakupy to może coś potem wyczaruje. Macie jakieś fajne przepisy ??
Co do facetow to oni maja swoje przemyslenia ale przeżywają to wszystko inaczej. Moj kazał mi test robic a jak mu powiedziałam ze jestem w ciąży to smażył dalej jajecznicę jakby nigdy nic i zapytał ..To co? Idziemy pobiegać ? A wieczorem może jakieś piwo? Mówię misiu jakie biegać jakie piwko w ciąży jestem!! A on no co ty tam jeszcze nic nie ma tylko jakąś galareta, dawaj idziemy. Haha no weź z takim dyskutuj noo..
Ha ha dobre, faceci to istoty nie z tej ziemi[emoji12]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry.Ale tu produkcja.Nie mialam jak zajrzec bo dzieciaki chore atu tyle postow [emoji44]

mfifi o rany :( w ktorym ona byla tc? biedna :(

arrow widze [emoji738]

reklama
Do góry