Czy wy wiecie że pyzunia chyba straciła swoje bliźniaki?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
poważnie? swiat jest niesprawiedliwyCzy wy wiecie że pyzunia chyba straciła swoje bliźniaki?
Jeśli masz obawy to można iść zaraz po teście. Ja poszłam tydzień po @ .tak się zastanawiam, ze jak zajde w ciąże to zrobie tylko test ciążowy, bety nie będę robic bo i tak to nic nie da może dobrze przyrastac a i tak później będzie źle.
ale zastanawiam się bardziej kiedy pójść do lekarza92 ciąże poroniłam)
czy isc dopiero w 2 tyg po terminie miesiączki czy wcześniej
czy iśc od razu po teście , ale gdyby byo źle to i tak nic nie zrobi na początku
jak myślicie?
Pierwsze koty za ploty, czyli nie było tak źle! A jak przekazanie mieszkania?Ja dzisiaj spędziłam pierwszą noc.u teściów ;p oprócz tego, że o 21'30 tam już wszyscy śpią (a ja nocny marek) to super nooo ale przynajmniej się wyspałam jak nigdy
Ha ha dobre, faceci to istoty nie z tej ziemi[emoji12]Mam dziś ochotę na jakąś sałatkę hmm zaraz jedziemy na zakupy to może coś potem wyczaruje. Macie jakieś fajne przepisy ??
Co do facetow to oni maja swoje przemyslenia ale przeżywają to wszystko inaczej. Moj kazał mi test robic a jak mu powiedziałam ze jestem w ciąży to smażył dalej jajecznicę jakby nigdy nic i zapytał ..To co? Idziemy pobiegać ? A wieczorem może jakieś piwo? Mówię misiu jakie biegać jakie piwko w ciąży jestem!! A on no co ty tam jeszcze nic nie ma tylko jakąś galareta, dawaj idziemy. Haha no weź z takim dyskutuj noo..
Trzymam za nas kciuki. Ty miałaś lepiej obstawiony cykl :-)no wzrasta ale tak to jest że nagle może spaść wiec wiesz....
jestem tam w śroku spuchnieta, śluzu mało no ale to dopiero19 dc