reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nimitti- ty też z @@@@. Sierpień będzie nasz.

dziewczyny, wiem, że była o tym mowa ale proszę o wskazówki. Jakie witaminy na lepszą jakość nasienia podajecie swoim mężczyznom ? ktoś coś ma sprawdzonego ?

reklama
To.moze i mnie.dopiszesz wanda 33 lata termin @13.11 cykl staran 11 i 3 dziecie :)

zrz6ru1dush4duqu.png

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :) mogę się przyłączyć ? To pierwsze staranie ;) przeważnie mam regularne cykle 27-28 dni. Ostatnia @ 18 pazdziernika. Nie wiem kiedy mialam owulację ale starania byly praktycznie co drugi dzien. Teoretycznie @ powinnam miec 14. listopada ale oczywiście wolę aby nie nadeszła. Jestem troche w gorącej wodzie kąpana bo już dziś zrobiłam pierwszy test wiem że za wcześnie ale jakoś nie mogę przestać o tym myśleć. Oczywiście 1 kreska. Trzymam za Was kciuki :)

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

Windy91 pisze:
Nie przerazil się na widok termometru? W końcu ty mierzyłas w wiadomym miejscu, mógł se chłop pomyśleć... [emoji23] [emoji23]

[emoji17] będzie dobrze kochana! Moja przyjaciółka miała taką samą sytuację, tyle że u niej w rodzinie to dziedziczne i niestety skończyło się tragedia... Ale ona na sZczęście poszła wcześniej, wszystko wycieli i jest zdrowa [emoji4] najgorzej właśnie że to skur.... Wraca... Ale moze faktycznie odpuść, jeden cykl w tyłek, ale za to sumienie spokojne i brak strachu o fasolkę. Dawaj znac jak wyniki [emoji8]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Hahaha ja mierze pod językiem także spokojnie :p a jeszcze przy nim spirytusem odkazalam haha :D to jednorazowo tak :p

Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj 6 t 3d i dzisiaj mam wizytę u lekarza, więc będę wiedziała co i jak i czy wszystko jest ok. Mam nadzieję że i serduszko będzie. Ale jakieś takie dziwne obawy mam bo w ssumie poza delikatnymi mdlosciami po jedzeniu i bolacymi piersiami to nic mi nie jest. jak będę po wizycie to napisze co i jak. Miłego dnia życzę wszystkim.
Czekamy na wiadomości tylko same dobre

reklama
Do góry