reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nimitti- ty też z @@@@. Sierpień będzie nasz.

dziewczyny, wiem, że była o tym mowa ale proszę o wskazówki. Jakie witaminy na lepszą jakość nasienia podajecie swoim mężczyznom ? ktoś coś ma sprawdzonego ?

reklama
To.moze i mnie.dopiszesz wanda 33 lata termin @13.11 cykl staran 11 i 3 dziecie :)

zrz6ru1dush4duqu.png

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :) mogę się przyłączyć ? To pierwsze staranie ;) przeważnie mam regularne cykle 27-28 dni. Ostatnia @ 18 pazdziernika. Nie wiem kiedy mialam owulację ale starania byly praktycznie co drugi dzien. Teoretycznie @ powinnam miec 14. listopada ale oczywiście wolę aby nie nadeszła. Jestem troche w gorącej wodzie kąpana bo już dziś zrobiłam pierwszy test wiem że za wcześnie ale jakoś nie mogę przestać o tym myśleć. Oczywiście 1 kreska. Trzymam za Was kciuki :)

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

Windy91 pisze:
Nie przerazil się na widok termometru? W końcu ty mierzyłas w wiadomym miejscu, mógł se chłop pomyśleć... [emoji23] [emoji23]

[emoji17] będzie dobrze kochana! Moja przyjaciółka miała taką samą sytuację, tyle że u niej w rodzinie to dziedziczne i niestety skończyło się tragedia... Ale ona na sZczęście poszła wcześniej, wszystko wycieli i jest zdrowa [emoji4] najgorzej właśnie że to skur.... Wraca... Ale moze faktycznie odpuść, jeden cykl w tyłek, ale za to sumienie spokojne i brak strachu o fasolkę. Dawaj znac jak wyniki [emoji8]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Hahaha ja mierze pod językiem także spokojnie :p a jeszcze przy nim spirytusem odkazalam haha :D to jednorazowo tak :p

Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj 6 t 3d i dzisiaj mam wizytę u lekarza, więc będę wiedziała co i jak i czy wszystko jest ok. Mam nadzieję że i serduszko będzie. Ale jakieś takie dziwne obawy mam bo w ssumie poza delikatnymi mdlosciami po jedzeniu i bolacymi piersiami to nic mi nie jest. jak będę po wizycie to napisze co i jak. Miłego dnia życzę wszystkim.
Czekamy na wiadomości tylko same dobre

reklama
Do góry