reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj 6 t 3d i dzisiaj mam wizytę u lekarza, więc będę wiedziała co i jak i czy wszystko jest ok. Mam nadzieję że i serduszko będzie. Ale jakieś takie dziwne obawy mam bo w ssumie poza delikatnymi mdlosciami po jedzeniu i bolacymi piersiami to nic mi nie jest. jak będę po wizycie to napisze co i jak. Miłego dnia życzę wszystkim.
Kochana, ja miałam podobne objawy. Raz zwymiotowalam przez całą ciążę, na początku miałam lekkie mdłości, później dopiero przeszkadzały mi niektóre zapachy. Poza tym nic szczególnego. To nie jest nic złego, każda z nas przechodzi ciążę na swój sposób, na pewno serduszko bije :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Witam,

mnie nawiedziła @@@. Podaję dane do tabelki: następna @ 6.12. i zaczynam 6 cykl starań.

Trzymam kciuki za was dziewczyny.
Fidzia może Ty dostaniesz trzeciego bąbelka ?
Kurde, a tak liczyłam, że Ci się uda. U mnie póki co cisza, ale zdaje się, że to cisza przed @:happy:kolejny cykl będzie nasz:happy:

Kotek tak jak lux i berta mówią. Wejdź na http://www.suwaczki.com/
Wybierasz wszystko wg instrukcji, a pózniej kopiujesz link i wklejasz w sygnaturę [emoji4]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Lux trudno przecież nie ja jedyna :) myślałam o tym pół nocy. Odstawiłam leki już nie biorę oleju z wiesiołka wezmę tylko do końca metformine bo to dobre dla mojego zdrowia kwas foliowy też do końca będę łykać a tak to luz bez spiny. Odpuszczam nic się nie dzieje bez przyczyny a po za tym mnie się lipiec nie podobał [emoji23]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Kotek moze to kwestia tego, ze nie ma opcji wyliczania dla rożnej długości cyklu. Liczy średnia 28dni

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Lux trudno przecież nie ja jedyna :) myślałam o tym pół nocy. Odstawiłam leki już nie biorę oleju z wiesiołka wezmę tylko do końca metformine bo to dobre dla mojego zdrowia kwas foliowy też do końca będę łykać a tak to luz bez spiny. Odpuszczam nic się nie dzieje bez przyczyny a po za tym mnie się lipiec nie podobał [emoji23]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
brawo za poczucie humoru :)

reklama
Kotek moze to kwestia tego, ze nie ma opcji wyliczania dla rożnej długości cyklu. Liczy średnia 28dni

no ale dziś 30 dc wiec powinno być 4 +2 no ale w sumie to nierobi bo i tak to pocz 5 tyg :)

Do góry