reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny co myślicie o teście pozytywnym po kilku godzinach?czy to wynik fałszywy?niektórzy mówią że jak kreska to pozywmy bo hormon ukazuje ten pasek a nie co innego.niewiem co mam myslec bo jestem jakies 4-5 dni przed okresem a dzis po jakis 2-3 godzinach jest druga kreska.miala kiedys ktoras takie doswiadczenie?

reklama
Hej dziewczyny co myślicie o teście pozytywnym po kilku godzinach?czy to wynik fałszywy?niektórzy mówią że jak kreska to pozywmy bo hormon ukazuje ten pasek a nie co innego.niewiem co mam myslec bo jestem jakies 4-5 dni przed okresem a dzis po jakis 2-3 godzinach jest druga kreska.miala kiedys ktoras takie doswiadczenie?

Ja miałam. Jak powtórzyłam po paru dniach to był negatywny. Mogła zajść jakaś relacja chemiczna.
Ale oby nie ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ahhh niewiem oby nie.powtorze test moze w piątek. ..może ktoś na jakieś pozytywne wiesci:(ja tyle co testów robiłam i nigdy tak nie miałam wcześniej..

Wczoraj byłam na wizycie
jestem w ciąży pęcherzyk 9 mm ciąża starsza o 5 dni jest tez ciałko żółte
za 2 tyg na kolejna wizyte. Powiedział ze zaszłam przed lub zaraz po miesiączce haha

dziwewczyny nie łamcie się ja czekałam 22 miesiące i się udało, wiec i Wam się uda &&&
Kotek super !!!! [emoji1] [emoji1] [emoji1] powiało optymizmem

Wendy przejęłas moja fuche psychoanalityka od pozytywnego myślenia hehe [emoji12]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny znacie się może na badaniach hormonalnych ? Dzisiaj odebrałam wyniki i przyznam szczerze ...załamałam się.
Czy TSH poniżej normy to problem przy staraniach ?

Witajcie

Nadrobic teraz nie mam szans [emoji16]

U mnie dziś od rana plamienia i czuje się @ więc odstawiam luteinę
Niech się dzieje wola nieba
Pewnie gdybym jej nie brała @ by się już dawno rozkręciła

Do tego dopadło mnie na maxa przeziębienie [emoji29]

Następny cykl będzie tylko z witaminkami

Pozdrawiam
Nadrobie pewnie dopiero wieczorem

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Kotek gratulacje!!!! Kolejna lipcowka :)

Judytka ja tak miałam w pierwszej ciazy, powtórz test jutro rano z pierwszego sikania :)

Mój tez kwas foliowy łyka bez gadania wie że to dla dobra sprawy ;).
U Nas też dziś pada cały dzień i to takie wielkie płaty, cudnie jest.
Dołączam i ja do czekających na @. Jak wszyscy to wszyscy bdane do tabelki: Kamila 26lat termin @ 13.11 staramy się o 2 dziecko cykl 2

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Kotek gratulacje!!!! Kolejna lipcowka :)

Judytka ja tak miałam w pierwszej ciazy, powtórz test jutro rano z pierwszego sikania :)

Mój tez kwas foliowy łyka bez gadania wie że to dla dobra sprawy ;).
U Nas też dziś pada cały dzień i to takie wielkie płaty, cudnie jest.
Dołączam i ja do czekających na @. Jak wszyscy to wszyscy bdane do tabelki: Kamila 26lat termin @ 13.11 staramy się o 2 dziecko cykl 2

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Kamiska to mamy tak samo termin @ kiedy mialas owu ja chyba 2lub3.11 masz jakies objawy urojone lub nie [emoji13]

zrz6kqi18quoka1z.png

Do góry