reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja choc to straszne poza tym ze jest mi czasem nie dobrze ale ten objaw wkladam w przegrodke urojone to nie mam nic nawet cycki.mnie nie bola...hmmm ostatnio troche bolaly przed @ a no.i jakas sachara juz nie pamietam kiedy tak mialam...ale tez jestem przeziebiona katar zatoki szok wiec nie szukam znakow i czekam grzecznie tylko 1 trscik w piatek z rana a potem czekam

zrz6kqi18quoka1z.png

reklama
Kamiska to mamy tak samo termin @ kiedy mialas owu ja chyba 2lub3.11 masz jakies objawy urojone lub nie [emoji13]

zrz6kqi18quoka1z.png
Wydaje mi się ze była 30.11 ale kto ją tam wie przecież wszystkim lubi platac figle ;) A objawy ciąży oczywiście ze miałam i mam nadal. Od soboty ból piersi i podbrzusza. Wczoraj robiłam betę i dupa niestety.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Jeśli chodzi o objawy to u mnie tylko piersi bolą ale głównie wieczorami i... strasznie mi sie odbija cokolwiek bym zjadła lub wypila. No i w nocy mnie bardzo suszy. Nie wiem już sama czy liczyć na ciąże... boje się zrobić kolejny test ze strachu przed rozczarowaniem ale to czekanie jest wykańczające ...

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj byłam na wizycie
jestem w ciąży pęcherzyk 9 mm ciąża starsza o 5 dni jest tez ciałko żółte
za 2 tyg na kolejna wizyte. Powiedział ze zaszłam przed lub zaraz po miesiączce haha

dziwewczyny nie łamcie się ja czekałam 22 miesiące i się udało, wiec i Wam się uda &&&
A według Ciebie kiedy miałaś owu? GRATULUJĘ [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Może bardziej bym wrzuciła na luz ale w pracy nieciekawie. Duzy stres i nacisk na wyniki ze strony szefowej. Juz kilka razy mówiła o zwolnieniu. Nie chciałabym zostać bez pracy w oczekiwaniu na maluszka...

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

Podczytywalam Was w pracy :) Ale drukujecie hehe :) ja dzisiaj 10 dc a dopiero @@@ potencjalny malpiszon za 3 tygodnie :D wieki całe :) Ale jest ok.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry