Jak się na coś czeka to się zawsze dłuży! Ja mam tak zawsze przed wypłatą![]()
O tak.... chyba jak każdy [emoji38]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak się na coś czeka to się zawsze dłuży! Ja mam tak zawsze przed wypłatą![]()
Chcial sie zrehabilitować chyba,oczywiscie ja wczoraj wiecej działałam a on tylko na koniec dal popis[emoji14]i pewnie ze mu to wynagrodze ale dopiero w weekendNiezły zawodnik z niegochłop się przykłada,będziesz musiała mu to wynagrodzić heh
![]()
Chcial sie zrehabilitować chyba,oczywiscie ja wczoraj wiecej działałam a on tylko na koniec dal popis[emoji14]i pewnie ze mu to wynagrodze ale dopiero w weekend
Dał to co w sobie miał najlepszego i najcenniejszego![]()
![]()
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo dociera do Ciebie że wszystko się zmieni, ale to normalnePowiem Wam ze z jednej strony sie ciesze i to meeega ze sie zdecydowalismy na ten krok a z drugiej to sie tak troszke boje, bo dopoki to byly tylko plany to ok a teraz zaczynam o tym myslec podczytuje Was i sie zaczynam nakrecac i o tym myslec. Ciesze sie na zmiane ze stresemdokladnie tak jak ze slubem ciesze sie ze to juz i zarazem stresuje ze to juz
taka to moja natura
![]()
Czyżbyś ty zapoczątkowała nam sezon,oby był owocny,bo później zbiory będąJa wysłałam mojego po test ciązowy.... Ciekawe czy dotrwa do jutra.![]()
Ja pewno też se sikne ale jutro już powinno być coś wiadomo w sobotę ma być @ a nawet w piątek to na ścisłość może mnie nawiedzićJa wysłałam mojego po test ciązowy.... Ciekawe czy dotrwa do jutra.![]()
Czyżbyś ty zapoczątkowała nam sezon,oby był owocny,bo później zbiory będą
Ja pewno też se sikne ale jutro już powinno być coś wiadomo w sobotę ma być @ a nawet w piątek to na ścisłość może mnie nawiedzićwięc zobaczę jutro co tam w trawie piszczy i powiem szczerze, że boję się
że będzie du.a z tego
no cóż, co ma być to i tak będzie
![]()