Jak się na coś czeka to się zawsze dłuży! Ja mam tak zawsze przed wypłatą
O tak.... chyba jak każdy [emoji38]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak się na coś czeka to się zawsze dłuży! Ja mam tak zawsze przed wypłatą
Chcial sie zrehabilitować chyba,oczywiscie ja wczoraj wiecej działałam a on tylko na koniec dal popis[emoji14]i pewnie ze mu to wynagrodze ale dopiero w weekendNiezły zawodnik z niego chłop się przykłada,będziesz musiała mu to wynagrodzić heh
Chcial sie zrehabilitować chyba,oczywiscie ja wczoraj wiecej działałam a on tylko na koniec dal popis[emoji14]i pewnie ze mu to wynagrodze ale dopiero w weekend
Dał to co w sobie miał najlepszego i najcenniejszego
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo dociera do Ciebie że wszystko się zmieni, ale to normalne ja jak starałam się o pierwsze dziecko a następnie zrobiłam test i wyszły dwie kreski to płakałam na przemian się śmiejąc niby człowiek chciał ale potem dochodziły do łba inne rzeczy spokoPowiem Wam ze z jednej strony sie ciesze i to meeega ze sie zdecydowalismy na ten krok a z drugiej to sie tak troszke boje, bo dopoki to byly tylko plany to ok a teraz zaczynam o tym myslec podczytuje Was i sie zaczynam nakrecac i o tym myslec. Ciesze sie na zmiane ze stresem dokladnie tak jak ze slubem ciesze sie ze to juz i zarazem stresuje ze to juz taka to moja natura
Czyżbyś ty zapoczątkowała nam sezon,oby był owocny,bo później zbiory będąJa wysłałam mojego po test ciązowy.... Ciekawe czy dotrwa do jutra.
Ja pewno też se sikne ale jutro już powinno być coś wiadomo w sobotę ma być @ a nawet w piątek to na ścisłość może mnie nawiedzić więc zobaczę jutro co tam w trawie piszczy i powiem szczerze, że boję się że będzie du.a z tego no cóż, co ma być to i tak będzieJa wysłałam mojego po test ciązowy.... Ciekawe czy dotrwa do jutra.
Czyżbyś ty zapoczątkowała nam sezon,oby był owocny,bo później zbiory będą
Ja pewno też se sikne ale jutro już powinno być coś wiadomo w sobotę ma być @ a nawet w piątek to na ścisłość może mnie nawiedzić więc zobaczę jutro co tam w trawie piszczy i powiem szczerze, że boję się że będzie du.a z tego no cóż, co ma być to i tak będzie