reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kurde nie wiem czy dam radę 2h wyć[emoji14]może jak zwilże oczy to się nabierze?!:D nie no dobra, mój ma więcej sił w te dni niż ja to chyba On musi zacząć płakać :-D
Gdyby mój nie zaczął sie dobierac to kto wie , moze bym tak wyła cała noc haha nie no te hormony mnie wykończą :D zazdroszcze że ten twoj taki aktywny :D mój wczoraj wrócił tak zmasakrowany + rano mial nie fajne badanie , w nocy spal tylko godzine , caly dzien nic nie zjadł bo mial rewolucje żoładkowe a i tak dał jakoś rade wiec szacun haha wrócił z pracy , wziął prysznic , pomarudzil jak mu źle i do dzieła :D ciekawe czy dzisiaj da rade :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Queen powtarzaj teścior, czekamy!!!! :D
Mój jak chce się przytulać, a leżę obok to mówi: czyń swoją powinność.
Patrzę na niego szyderczo jak na kretyna a On: zapłaciłem za Ciebie
Ja odpowiadam, że za taką kasę to Pan może sobie na mnie popatrzeć ewentualnie :D
Zawsze sobie takie jaja robimy :D
Oczywiscie mija 10min i już jestem przez Niegp tak rozochocona, że no... :D
Hahahahaha rozbawiłaś mnie :D ale u nas też często takie teksty lecą :D jak ostatnio dał mi 5 dych bo potrzebowałam a nie wyplaciłam to powiedział że teraz na kolana i do pana :D to mu powiedzialam ze az tak tania nie jestem :D

Gdyby mój nie zaczął sie dobierac to kto wie , moze bym tak wyła cała noc haha nie no te hormony mnie wykończą :D zazdroszcze że ten twoj taki aktywny :D mój wczoraj wrócił tak zmasakrowany + rano mial nie fajne badanie , w nocy spal tylko godzine , caly dzien nic nie zjadł bo mial rewolucje żoładkowe a i tak dał jakoś rade wiec szacun haha wrócił z pracy , wziął prysznic , pomarudzil jak mu źle i do dzieła :D ciekawe czy dzisiaj da rade :D

Moj tez ma slabsze dni, ale jakos w okresie plodnych go nie dotykają :D
O matko, zajedziesz go :p

Hahaha uśmiałam się z tych tekstów :-D:-D:-D My też często sobie jaja robimy.. Ten do mnie "No chodź,daj mu buziaczka,patrz jaki smutny.." :-) :):-) :):-) :) A ostatnio z kolei ja do niego jak się zaczął łasić,że nie ma nic za darmo i jak mi poleci po piwko na wieczór,to coś może będzie,a on "No wiesz,za piwo??? To chociaż byś jeszcze chipsy do tego dorzuciła.." :-D:-D:-D
Ale dzisiaj działaaamy. Już się wyciapciałam, włoski umyte,wypachniona, w takiej krótkiej kiecce,żeby nóżki było widać już jestem... Muszę ogarnąć bajzel i zabrać się za obiad...Ale najpierw wypiję kawkę.:-) :)

Oficjalne oświadczenie. OSZALAŁAM !! [emoji79][emoji79][emoji79]
Sprzątałam wszystkie testy zeby juz je wyrzucić no bo juz juz @ była to po co mi??
@@ dostałam 2dni po terminie i trwała 2 dni (bardziej brązowe plamienia niz żywa krew )
I jak wyrzucałam wszystko natknęłam sie na test ciążowy zrobiony 27dc (który jak mi sie wydawało biel vizira) a dzis widze druga kreskę [emoji23][emoji23][emoji23] chyba czas na mnie iść sie leczyć jak nic [emoji51][emoji23][emoji79]
1476872798-l0pa1h.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rób test!! Trzeba to sprawdzić!! ;)

reklama
Hahaha uśmiałam się z tych tekstów :-D:-D:-D My też często sobie jaja robimy.. Ten do mnie "No chodź,daj mu buziaczka,patrz jaki smutny.." :-) :):-) :):-) :) A ostatnio z kolei ja do niego jak się zaczął łasić,że nie ma nic za darmo i jak mi poleci po piwko na wieczór,to coś może będzie,a on "No wiesz,za piwo??? To chociaż byś jeszcze chipsy do tego dorzuciła.." :-D:-D:-D
Ale dzisiaj działaaamy. Już się wyciapciałam, włoski umyte,wypachniona, w takiej krótkiej kiecce,żeby nóżki było widać już jestem... Muszę ogarnąć bajzel i zabrać się za obiad...Ale najpierw wypiję kawkę.:-) :)
Hahaha bo padne, co za teksty, masakra :D :p
Kolejnym razem poproś o piwo i powiedz: i chipsy do tego, NAJDROŻSZE, bo ja się cenie :D

Do góry