ja czekalam 42 dni na @ a jak przyszla to jaki bol, pierwsze trzy @ po zabiegu byly spoznione30dzien po zabiegu @ nie ma
reklama
Gdyby mój nie zaczął sie dobierac to kto wie , moze bym tak wyła cała noc haha nie no te hormony mnie wykończą zazdroszcze że ten twoj taki aktywny mój wczoraj wrócił tak zmasakrowany + rano mial nie fajne badanie , w nocy spal tylko godzine , caly dzien nic nie zjadł bo mial rewolucje żoładkowe a i tak dał jakoś rade wiec szacun haha wrócił z pracy , wziął prysznic , pomarudzil jak mu źle i do dzieła ciekawe czy dzisiaj da radeKurde nie wiem czy dam radę 2h wyć[emoji14]może jak zwilże oczy to się nabierze?! nie no dobra, mój ma więcej sił w te dni niż ja to chyba On musi zacząć płakać
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahahaha rozbawiłaś mnie ale u nas też często takie teksty lecą jak ostatnio dał mi 5 dych bo potrzebowałam a nie wyplaciłam to powiedział że teraz na kolana i do pana to mu powiedzialam ze az tak tania nie jestemQueen powtarzaj teścior, czekamy!!!!
Mój jak chce się przytulać, a leżę obok to mówi: czyń swoją powinność.
Patrzę na niego szyderczo jak na kretyna a On: zapłaciłem za Ciebie
Ja odpowiadam, że za taką kasę to Pan może sobie na mnie popatrzeć ewentualnie
Zawsze sobie takie jaja robimy
Oczywiscie mija 10min i już jestem przez Niegp tak rozochocona, że no...
Spark
Fanka BB :)
Moj tez ma slabsze dni, ale jakos w okresie plodnych go nie dotykająGdyby mój nie zaczął sie dobierac to kto wie , moze bym tak wyła cała noc haha nie no te hormony mnie wykończą zazdroszcze że ten twoj taki aktywny mój wczoraj wrócił tak zmasakrowany + rano mial nie fajne badanie , w nocy spal tylko godzine , caly dzien nic nie zjadł bo mial rewolucje żoładkowe a i tak dał jakoś rade wiec szacun haha wrócił z pracy , wziął prysznic , pomarudzil jak mu źle i do dzieła ciekawe czy dzisiaj da rade
O matko, zajedziesz go
Zazdroszcze bo ja sie ciągle stresuje że znowu przegapimy z reszta na prywatnej ci cos wysleMoj tez ma slabsze dni, ale jakos w okresie plodnych go nie dotykają
O matko, zajedziesz go
Spark - nie da sie fotki wrzucic w prywatna i wgl cos jest nie tak bo nie chce sie nawet zwykla wiadomosc wyslać
Hahaha uśmiałam się z tych tekstów My też często sobie jaja robimy.. Ten do mnie "No chodź,daj mu buziaczka,patrz jaki smutny.." A ostatnio z kolei ja do niego jak się zaczął łasić,że nie ma nic za darmo i jak mi poleci po piwko na wieczór,to coś może będzie,a on "No wiesz,za piwo??? To chociaż byś jeszcze chipsy do tego dorzuciła.."
Ale dzisiaj działaaamy. Już się wyciapciałam, włoski umyte,wypachniona, w takiej krótkiej kiecce,żeby nóżki było widać już jestem... Muszę ogarnąć bajzel i zabrać się za obiad...Ale najpierw wypiję kawkę.
Ale dzisiaj działaaamy. Już się wyciapciałam, włoski umyte,wypachniona, w takiej krótkiej kiecce,żeby nóżki było widać już jestem... Muszę ogarnąć bajzel i zabrać się za obiad...Ale najpierw wypiję kawkę.
Rób test!! Trzeba to sprawdzić!!Oficjalne oświadczenie. OSZALAŁAM !! [emoji79][emoji79][emoji79]
Sprzątałam wszystkie testy zeby juz je wyrzucić no bo juz juz @ była to po co mi??
@@ dostałam 2dni po terminie i trwała 2 dni (bardziej brązowe plamienia niz żywa krew )
I jak wyrzucałam wszystko natknęłam sie na test ciążowy zrobiony 27dc (który jak mi sie wydawało biel vizira) a dzis widze druga kreskę [emoji23][emoji23][emoji23] chyba czas na mnie iść sie leczyć jak nic [emoji51][emoji23][emoji79]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Spark
Fanka BB :)
Hahaha bo padne, co za teksty, masakraHahaha uśmiałam się z tych tekstów My też często sobie jaja robimy.. Ten do mnie "No chodź,daj mu buziaczka,patrz jaki smutny.." A ostatnio z kolei ja do niego jak się zaczął łasić,że nie ma nic za darmo i jak mi poleci po piwko na wieczór,to coś może będzie,a on "No wiesz,za piwo??? To chociaż byś jeszcze chipsy do tego dorzuciła.."
Kolejnym razem poproś o piwo i powiedz: i chipsy do tego, NAJDROŻSZE, bo ja się cenie