reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kurde nie wiem czy dam radę 2h wyć[emoji14]może jak zwilże oczy to się nabierze?!:D nie no dobra, mój ma więcej sił w te dni niż ja to chyba On musi zacząć płakać :-D
Gdyby mój nie zaczął sie dobierac to kto wie , moze bym tak wyła cała noc haha nie no te hormony mnie wykończą :D zazdroszcze że ten twoj taki aktywny :D mój wczoraj wrócił tak zmasakrowany + rano mial nie fajne badanie , w nocy spal tylko godzine , caly dzien nic nie zjadł bo mial rewolucje żoładkowe a i tak dał jakoś rade wiec szacun haha wrócił z pracy , wziął prysznic , pomarudzil jak mu źle i do dzieła :D ciekawe czy dzisiaj da rade :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Queen powtarzaj teścior, czekamy!!!! :D
Mój jak chce się przytulać, a leżę obok to mówi: czyń swoją powinność.
Patrzę na niego szyderczo jak na kretyna a On: zapłaciłem za Ciebie
Ja odpowiadam, że za taką kasę to Pan może sobie na mnie popatrzeć ewentualnie :D
Zawsze sobie takie jaja robimy :D
Oczywiscie mija 10min i już jestem przez Niegp tak rozochocona, że no... :D
Hahahahaha rozbawiłaś mnie :D ale u nas też często takie teksty lecą :D jak ostatnio dał mi 5 dych bo potrzebowałam a nie wyplaciłam to powiedział że teraz na kolana i do pana :D to mu powiedzialam ze az tak tania nie jestem :D

Gdyby mój nie zaczął sie dobierac to kto wie , moze bym tak wyła cała noc haha nie no te hormony mnie wykończą :D zazdroszcze że ten twoj taki aktywny :D mój wczoraj wrócił tak zmasakrowany + rano mial nie fajne badanie , w nocy spal tylko godzine , caly dzien nic nie zjadł bo mial rewolucje żoładkowe a i tak dał jakoś rade wiec szacun haha wrócił z pracy , wziął prysznic , pomarudzil jak mu źle i do dzieła :D ciekawe czy dzisiaj da rade :D

Moj tez ma slabsze dni, ale jakos w okresie plodnych go nie dotykają :D
O matko, zajedziesz go :p

Hahaha uśmiałam się z tych tekstów :-D:-D:-D My też często sobie jaja robimy.. Ten do mnie "No chodź,daj mu buziaczka,patrz jaki smutny.." :-) :):-) :):-) :) A ostatnio z kolei ja do niego jak się zaczął łasić,że nie ma nic za darmo i jak mi poleci po piwko na wieczór,to coś może będzie,a on "No wiesz,za piwo??? To chociaż byś jeszcze chipsy do tego dorzuciła.." :-D:-D:-D
Ale dzisiaj działaaamy. Już się wyciapciałam, włoski umyte,wypachniona, w takiej krótkiej kiecce,żeby nóżki było widać już jestem... Muszę ogarnąć bajzel i zabrać się za obiad...Ale najpierw wypiję kawkę.:-) :)

Oficjalne oświadczenie. OSZALAŁAM !! [emoji79][emoji79][emoji79]
Sprzątałam wszystkie testy zeby juz je wyrzucić no bo juz juz @ była to po co mi??
@@ dostałam 2dni po terminie i trwała 2 dni (bardziej brązowe plamienia niz żywa krew )
I jak wyrzucałam wszystko natknęłam sie na test ciążowy zrobiony 27dc (który jak mi sie wydawało biel vizira) a dzis widze druga kreskę [emoji23][emoji23][emoji23] chyba czas na mnie iść sie leczyć jak nic [emoji51][emoji23][emoji79]
1476872798-l0pa1h.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rób test!! Trzeba to sprawdzić!! ;)

reklama
Hahaha uśmiałam się z tych tekstów :-D:-D:-D My też często sobie jaja robimy.. Ten do mnie "No chodź,daj mu buziaczka,patrz jaki smutny.." :-) :):-) :):-) :) A ostatnio z kolei ja do niego jak się zaczął łasić,że nie ma nic za darmo i jak mi poleci po piwko na wieczór,to coś może będzie,a on "No wiesz,za piwo??? To chociaż byś jeszcze chipsy do tego dorzuciła.." :-D:-D:-D
Ale dzisiaj działaaamy. Już się wyciapciałam, włoski umyte,wypachniona, w takiej krótkiej kiecce,żeby nóżki było widać już jestem... Muszę ogarnąć bajzel i zabrać się za obiad...Ale najpierw wypiję kawkę.:-) :)
Hahaha bo padne, co za teksty, masakra :D :p
Kolejnym razem poproś o piwo i powiedz: i chipsy do tego, NAJDROŻSZE, bo ja się cenie :D

Do góry