reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Izabela witaj, trzymam kciuki
Ja mam dziś 24 dc i piersi mnie bolą też już od kilku dni aczkplwiek bardzo delikatnie, brzuch mnie tli jakby leciutko od dzisiaj

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :tak: Piszę tu chyba już po raz trzeci,ale tym razem na 1000000% jestem pewna,że chcę trzecie dziecko. Wcześniej pisałam,ale sama nie byłam pewna,dlatego przestałam się odzywać.:unsure:
Teraz klamka zapadła, wczoraj poszliśmy na całość,chociaż w pierwszym odruchu wydarłam się na P. ,co on robi,ale potem mnie olśniło,że w sumie...zawsze będzie jakieś "ale",a tak...czemu nie? :tak:
Mam 28 lat,mieszkamy w De i posiadam 2 świetnych dzieci. :-) :)
Czy jest tu jakaś tabelka albo coś w tym stylu? Chciałabym się dopisać z przewidywaną datą kolejnej @ ..
Przypuszczalnie 2.11.. ale tego nie wiem,bo coś znowu mi cykl świruje,chociaż do tej pory było prawie idealnie,a teraz....20-dniowe opóźnienie @,przylazłą dopiero 5.10 .:oo::oo::oo::oo::angry: Co zabawniejsze,właśnie 2.11 mam wizytę u ginki,jak dostanę wtedy okres,to mnie po prostu szlag trafi,bo terminy do niej są co najmniej chore.:wściekła/y:
Ja tez dłuższy czas miałam wątpliwości czy trzecie dziecko to dobry pomysł. Jak rozmawiałam z mezem na temat trzeciego to mi krótko odpowiedział że dzieci i szklanek nigdy za dużo. Hehe. Także działamy już od marca o trzeciego brzdąca. Wkoncu się uda.

jestem, jestem...
Fidzia u mnie to samo jedna wielka tłusta krecha w dzień po spodziewanej @@@
Także ani dwóch kresek ani @@@ Przez ostatnie siedem miesięcy nie byłam w 28 dniu cyklu, więc już taka nadzieja, walące serducho i test w łapki. Niestety psikus !!!
Deli - cieszę się. Piękna fotka.
Mikaduchna twoje słowa do ramki i obowiązkowo do przeczytania każdej nowej młodej staraczce. Podpisuję się wszystkimi kończynami.

Ja to samo - dwie ciąże do końca w pracy, dojazdy męczące z mnóstwem przesiadek. Praca po godzinach. A teraz się pytam na co mi to było ? nikt tego nie doceni w pracy. Nikt. Jedynie to co wypracujecie w relacjach z dziećmi będzie procentować, ten czas dla rodziny jest bezcenny i najlepszy.
Głupio się mądrzyć ale też czekam na trzecią ciążę i chcę ją celebrować dla siebie i moich chłopaków. Zatrzymać każdy moment...
dobrej nocki i zobaczymy co przyniesie jutro.
Zapmarta - dzięki. Ja wiem, że to nie jest łatwo tak się wyluzować od pracy - bo sama nie potrafiłam. Ale to niesprawiedliwe, bo kurdę kiedyś musimy te dzieci urodzić. Widzę, że masz chłopców w tym samym wieku co moi:) Fajnie, że jesteś - w grupie raźniej:)

reklama
Do góry