reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witaj Villemo
ja tak miałam jak zaczeliśmy starania, tyle ze mnie się cykl skrócił. Może to nasza podświadomość. Poszłam do ginki na monitoring cyklu i się okazało że mam za krôtką fazę lutealna. Ja byłam jednak przygotowana bo przerabiałam to przy poprzednich staraniach.
Myśle że gin rozwieje Twoje wągpliwości

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć jestem tu nowa ;)
Generalnie to po forach nie piszę, ale może wy mi kobitki pomożecie bo generalnie nie mam kogo spytać...
Od kilku miesięcy staramy się z mężem o dziecko i zauważyłam, że odkąd rozpoczęliśmy starania co miesiąc spóźnia mi się okres, a generalnie to nigdy tak nie miała. Zawsze miałam w punk co 29 dni a teraz ciągle się mi spóźnia, czasami dwa czasami trzy dni a ostatnio tydzień...

Witaj u nas i też mogę doradzić dobry lekarz i poziom hormonów zrobić,:)karotka czy 1,2,3 chcemy dzieciatka z całego serca i myślę że wspólny cel i wsparcie dadzą nam dużo,

Docia jestem tego samego zdania :tak: Tym bardziej,że babyboom jest ,jak dotąd, jedynym forum,na którym spotkałam tyle wspaniałych osób a kilka ładnych lat już tu siedzę, z różną częstotliwością. :-p
Bardzo rzadko zdarzają się jakieś kłótnie czy wręcz wyzwiska,jak ma to regularnie miejsce na pewnym innym forum,dość powszechnym , myślę,że część z was będzie je kojarzyć. Jest..eee...bardzo specyficzne.:-) :)

Do tabelki chciałabym dołączyć i ja. Mam już jedno dzieciątko, staram się o 2 - to mój pierwszy cykl i @ 13.10.2016

km5sio4pghry649q.png

Spark to korzystaj ile wlezie. Dobrze że na nfz i szybko Ci to zrobi. Ja kiedyś przy pierwszych nie udanych staraniach też miałam to robić ale po przemyśleniach wybrałam laparoskopię. Na szczęście skończyło się na tym, że udało mi się zajść w ciąże 3 miesiące wcześniej i odwoływałam zabieg. Kurcze, szkoda że trafił Ci się cykl bezowulacyjny. Ja idę w poniedz. do ginki na nfz i ciekawe co mi powie. Na wiele nie liczę.Niech zrobi mi tylko usg i powie czy wszystko jest tam ok.

reklama
Do góry