Hej Dziewczynki. Dużo ostatnio piszecie,ale czytam na bierzaco. U mnie dzisiaj 19dc. I od wczoraj już bol piersi. Ja to się z nimi mam. Hehe. Liczę na powodzenie w tym cyklu,innej myśli nie dopuszczam. Trzymam za was wszystkie kciuki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro. A badałaś sobie TSH? To może być czasem przyczyną. Ja mam Hashimoto i gin mi kazał obniżyć TSH do 2 - biorę na to Euthyrox 50Ja też o trzecie. Mam dwie córki jedna ma 20 lat a druga 14 miesiecy i staramy sie o rodzeństwo dla nich niestety w tym roku 3 razy poroniłam
Ja tez dłuższy czas miałam wątpliwości czy trzecie dziecko to dobry pomysł. Jak rozmawiałam z mezem na temat trzeciego to mi krótko odpowiedział że dzieci i szklanek nigdy za dużo. Hehe. Także działamy już od marca o trzeciego brzdąca. Wkoncu się uda.Hej dziewczyny Piszę tu chyba już po raz trzeci,ale tym razem na 1000000% jestem pewna,że chcę trzecie dziecko. Wcześniej pisałam,ale sama nie byłam pewna,dlatego przestałam się odzywać.
Teraz klamka zapadła, wczoraj poszliśmy na całość,chociaż w pierwszym odruchu wydarłam się na P. ,co on robi,ale potem mnie olśniło,że w sumie...zawsze będzie jakieś "ale",a tak...czemu nie?
Mam 28 lat,mieszkamy w De i posiadam 2 świetnych dzieci.
Czy jest tu jakaś tabelka albo coś w tym stylu? Chciałabym się dopisać z przewidywaną datą kolejnej @ ..
Przypuszczalnie 2.11.. ale tego nie wiem,bo coś znowu mi cykl świruje,chociaż do tej pory było prawie idealnie,a teraz....20-dniowe opóźnienie @,przylazłą dopiero 5.10 . Co zabawniejsze,właśnie 2.11 mam wizytę u ginki,jak dostanę wtedy okres,to mnie po prostu szlag trafi,bo terminy do niej są co najmniej chore.
Zapmarta - dzięki. Ja wiem, że to nie jest łatwo tak się wyluzować od pracy - bo sama nie potrafiłam. Ale to niesprawiedliwe, bo kurdę kiedyś musimy te dzieci urodzić. Widzę, że masz chłopców w tym samym wieku co moi Fajnie, że jesteś - w grupie raźniejjestem, jestem...
Fidzia u mnie to samo jedna wielka tłusta krecha w dzień po spodziewanej @@@
Także ani dwóch kresek ani @@@ Przez ostatnie siedem miesięcy nie byłam w 28 dniu cyklu, więc już taka nadzieja, walące serducho i test w łapki. Niestety psikus !!!
Deli - cieszę się. Piękna fotka.
Mikaduchna twoje słowa do ramki i obowiązkowo do przeczytania każdej nowej młodej staraczce. Podpisuję się wszystkimi kończynami.
Ja to samo - dwie ciąże do końca w pracy, dojazdy męczące z mnóstwem przesiadek. Praca po godzinach. A teraz się pytam na co mi to było ? nikt tego nie doceni w pracy. Nikt. Jedynie to co wypracujecie w relacjach z dziećmi będzie procentować, ten czas dla rodziny jest bezcenny i najlepszy.
Głupio się mądrzyć ale też czekam na trzecią ciążę i chcę ją celebrować dla siebie i moich chłopaków. Zatrzymać każdy moment...
dobrej nocki i zobaczymy co przyniesie jutro.
Wczoraj bolaly mnie leciutko dzisiaj już troszkę bardziej.Izabela witaj, trzymam kciuki
Ja mam dziś 24 dc i piersi mnie bolą też już od kilku dni aczkplwiek bardzo delikatnie, brzuch mnie tli jakby leciutko od dzisiaj
Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom