reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hejka,
Chwile mnie nie było i miałam tyyyle nadrabiania. A jeszcze wszystkiego nie doczytałam :) na wiele postów chciałam odpowiedzieć ale juz wszystko mi sie pokićkało wiec trudno, nie pisze ;)
Chciałam tylko odpowiedzieć nt wnioskowania o płci fasolki po Hcg. To nie tyle o dolne/górne granice chodzi zakresów, co o szybkość wzrostu Hcg. Jesli rośnie mało, czyli do 2x co 2 dni to chłopiec, a jesli rosnie np 2,5-3,5 razy co 2 dni to na dziewczynkę :)
Miłego dnia!!
Hah to wg. Tego co piszesz powinnam mieć coreczke :D

reklama
Hejka,
Chwile mnie nie było i miałam tyyyle nadrabiania. A jeszcze wszystkiego nie doczytałam :) na wiele postów chciałam odpowiedzieć ale juz wszystko mi sie pokićkało wiec trudno, nie pisze ;)
Chciałam tylko odpowiedzieć nt wnioskowania o płci fasolki po Hcg. To nie tyle o dolne/górne granice chodzi zakresów, co o szybkość wzrostu Hcg. Jesli rośnie mało, czyli do 2x co 2 dni to chłopiec, a jesli rosnie np 2,5-3,5 razy co 2 dni to na dziewczynkę :)
Miłego dnia!!
Haha to wg tej teorii chłopak, zobaczymy która teoria lepsza[emoji14]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :tak: Piszę tu chyba już po raz trzeci,ale tym razem na 1000000% jestem pewna,że chcę trzecie dziecko. Wcześniej pisałam,ale sama nie byłam pewna,dlatego przestałam się odzywać.:unsure:
Teraz klamka zapadła, wczoraj poszliśmy na całość,chociaż w pierwszym odruchu wydarłam się na P. ,co on robi,ale potem mnie olśniło,że w sumie...zawsze będzie jakieś "ale",a tak...czemu nie? :tak:
Mam 28 lat,mieszkamy w De i posiadam 2 świetnych dzieci. :-) :)
Czy jest tu jakaś tabelka albo coś w tym stylu? Chciałabym się dopisać z przewidywaną datą kolejnej @ ..
Przypuszczalnie 2.11.. ale tego nie wiem,bo coś znowu mi cykl świruje,chociaż do tej pory było prawie idealnie,a teraz....20-dniowe opóźnienie @,przylazłą dopiero 5.10 .:oo::oo::oo::oo::angry: Co zabawniejsze,właśnie 2.11 mam wizytę u ginki,jak dostanę wtedy okres,to mnie po prostu szlag trafi,bo terminy do niej są co najmniej chore.:wściekła/y:

hej babeczki

dalej nic, czyli ani @ ani baby...
karotka, też się zastanawiałam czy trzecie to dobry pomysł i tak zwlekałam. Jak podjęliśmy decyzję to nie możemy zajść. Głowa do góry sporo nas starających się o trzeciego dzidziusia.
Nie jesteś sama !!!

Zapmarta może beta rozwieje Twoje wątpliwości, trzymam mimo wszystko kciuki
Karotka witaj [emoji2] trzymam kciuki żeby poszło sprawnie
A przy każdym planowaniu dziecka czy to pierwszego, drugiego czy trzeviego, zawsze są jakieś obawy

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

zapmarta dziękuję za te słowa, a już myślałam,że to ze mną jest coś nie tak i ja jestem jakaś taka niezdecydowana i..lewa...:szok: Decyzja o drugim dziecku była dużo łatwiejsza,za to nie przewidzieliśmy,że starania potrwają aż 2,5 roku.... :/ Ale w końcu się udało,chociaż w najmniej oczekiwanym momencie. :-D

Cześć Dziewczyny, tyle piszecie, a ja nie mam kiedy czytać wszystkiego, szkoda bo bardzo chciałabym czytać na bieżąco :/
U mnie dziś pojawiła się delikatna druga kreseczka na teście ciążowym, ale naprawdę jaśniuteńka. Okres powinnam dostać wczoraj, test robiłam dziś pod wieczór, planuję zrobić jeszcze jeden rano, może będzie ciemnieć. Zastanawiam się czy jutro nie iść na betę żeby mieć pewność. Może zadam głupie pytanie, ale nigdy nie robiłąm bety, czy lepiej żebym poszła rano czy pora dnia jest bez różnicy, a nie jak w testach na mocz? :)
Bete możesz zrobić o każdej porze

reklama
Jutro rusza 14 tydzień. ( wg. Daty miesiaczki ) ;)
Narobił mi wczoraj stracha bo przyłożył głowice a tu cisza...myślałam że umrę.
A on po prostu głośnika nie włączył bo juz na ekranie widziałam ze coś tak skacze :D
Masakra :D uf...
Jestem z tobą całym sercem mi właśnie tak włączył w 11tyg i serduszko już nie biło,cieszę się bardzo i trzymam za maleństwo oby nam tu rosło,buziaki

Do góry