reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzisiaj mnie korciło żeby test zrobic, na szczęście nie miałam czasu, bo pies piszczał i trzeba było biec na spacer. :) Nadzieja jest żeby nie zawitała, ale nie wiem jak to będzie. :unsure:
To ciebie podziwiam,ja za pewne i tak nie wytrzymam bez względu na wszystko i ze trzy razy zrobię a następnie będę wpatrywać się w testa z nadzieją,że coś w bieli wypatrze :tak::-D:cool2:

reklama
Evelina dzień po bo teoreetycznie @ powinna przyjsc w niedziele, więc test kupie w poniedziałek żeby mnie za szybko nie kusiło
A jak @ przyjdzie to zaoszczędze kilka złotych i nerwów [emoji12]

A Ty kiedy testujesz? Bo przyznam szczerze że jeszcze nie pamiętam Was wszystkich [emoji15]

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

To ciebie podziwiam,ja za pewne i tak nie wytrzymam bez względu na wszystko i ze trzy razy zrobię a następnie będę wpatrywać się w testa z nadzieją,że coś w bieli wypatrze :tak::-D:cool2:
Ja robię test co 2 dni :D Robiłam w poniedziałek, w środę i chyba zrobię jutro to będzie 24 dc, na tamtych testach jedna kreska, a też wypatrywałam. :biggrin2:

reklama
Do góry