zapmarta
Karolkowa mama
Mikaduchna- pewnie że w grupie raźniej ale idziemy do Lipcówek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez się cieszę że nie jestem jedyną starającą się o trzecie.izabela90 no świetny tekst,muszę mojemu P. sprzedać jak wróci z pracy.
Widzę,że nie jestem jedyna z myślą o trzecim dziecku. To super, bardzo się cieszę.
Powodzenia dla wszystkich starających się o trzeciego bobaska [emoji3] nam udało się w 2 cyklu starań, aktualnie 24 tydz ciążyJa tez się cieszę że nie jestem jedyną starającą się o trzecie.
O a to jest mój właśnie 2 cykl, dzisiaj 21 dc - i z upragnionych objawów ciążowych (oraz niestety miesiączkowych) to mnie cycki zaczęły boleć Za tydzień w piątek - moja chwila prawdyPowodzenia dla wszystkich starających się o trzeciego bobaska [emoji3] nam udało się w 2 cyklu starań, aktualnie 24 tydz ciąży
Czekamy na nasz trzeci cud [emoji178]
24tydz [emoji177]NADIA[emoji177]
Kiedyś testujesz??? Ja obiecałam sobie ze nie będę testować przed terminem @@ ale niewiem czy wytrzymam.O a to jest mój właśnie 2 cykl, dzisiaj 21 dc - i z upragnionych objawów ciążowych (oraz niestety miesiączkowych) to mnie cycki zaczęły boleć Za tydzień w piątek - moja chwila prawdy