reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mariba moja 25lat córka,syn 24,córka 20 a teraz poronienie ciąża obumarla to 4,to tak jak 1 dziecko po 20latach,ale ciężko na sercu,ja mam 2malzenstwo wychowalismy moje dzieci a teraz chcemy wspólne a tu .....;taki bagaż

Powodzenia dla wszystkich starających się o trzeciego bobaska [emoji3] nam udało się w 2 cyklu starań, aktualnie 24 tydz ciąży

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji178]
24tydz [emoji177]NADIA[emoji177]
O a to jest mój właśnie 2 cykl, dzisiaj 21 dc - i z upragnionych objawów ciążowych (oraz niestety miesiączkowych) to mnie cycki zaczęły boleć:-D Za tydzień w piątek - moja chwila prawdy:)

Anna24 to wspaniale, super,że tak szybko się udało,a i widzę,że ciąża już ponad połowa :) Super.
Kurczę,powiem wam,że wczoraj jak się tak zapomnieliśmy,to jeszcze byłam trochę zła,to był też późny wieczór,ja zmęczona..ale rano spojrzałam na to zupełnie inaczej. Staram się nie nastawiać,że się od razu uda,ale nastawiłam się na tyle chociaż,że jeśli uda się szybko w 1-3 cyklu,to nie będzie zaskoczenia pt. "no staramy się,ale nie chcieliśmy tak szybko". Chodzi mi o to,że dopiero rano dotarło do mnie,że ja świadomie chcę tego trzeciego dziecka ,a nie wymyślam sobie i marzę ,a bo może kiedyś ,mając nadzieję,że jednak do tego nie dojdzie..
Ehhh,ale się rozpisałam :-) :)
Docia1975 widzę,że dzieci dorosłe,ale też trójeczka :-p I widzę też,że usilne starania o kolejne. Tak sobie myślę,że chyba rzeczywiście po tylu latach, 4 ciąża to trochę jak pierwsza...fajnie,taki maluszek po tylu latach.

Cześć jestem tu nowa ;)
Generalnie to po forach nie piszę, ale może wy mi kobitki pomożecie bo generalnie nie mam kogo spytać...
Od kilku miesięcy staramy się z mężem o dziecko i zauważyłam, że odkąd rozpoczęliśmy starania co miesiąc spóźnia mi się okres, a generalnie to nigdy tak nie miała. Zawsze miałam w punk co 29 dni a teraz ciągle się mi spóźnia, czasami dwa czasami trzy dni a ostatnio tydzień...

reklama
Villemo28 tu Ci nie pomogę,natomiast przy staraniu o drugie dziecko miałam dokładnie to samo. Zawsze cykle idealne,regularne,może ze 3-4 razy w życiu miałam jakieś opóźnienie. A tu nagle,jak zaczęłam starania, co miesiąc opóźnienia coraz dłuższe...aż nawet bywały cykle 70-dniowe. Do dzisiaj nie wiem co było przyczyną,udało się dopiero po 2,5 roku. Piłam też jakiś czas kropelki, tzn. Castagnusa,ale nie wiem czy cokolwiek pomógł,czy to bardziej taki efekt placebo. W każdym razie trzymam kciuki i polecam skonsultować się z dobrym lekarzem. :)

Do góry