Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj To razem jesteśmy nowe też mam nadzieję, że będę mieć prezent urodzinowy i w tym cyklu zajdę. W sumie to taki 3 cykl starań, a 2 na prawdę zawzięty Pierwsze dziecko od 1 razu i w zasadzie jednego przytulenia... a teraz....w końcu przytulanki się zbrzydną.
Syna, ma11 lat już.Gosiaq, a teraz macie syna czy córkę? Ile lat? [emoji3]
Syna, ma11 lat już.
Oj tak,nie wiem kiedy ten czas minal... Ja mam brata 16 lat młodszego, różnica duża. Z moim synem są jak bracia bardziej :-)To kawaler ja mam brata 11 lat młodszego
Taki kupiłam w weekend jak zapomniałam swojego. Jesli masz ten sam to on jest o tyle słaby ze ma tylko jedno miejsce po przecinku. Lepszy byłby z dwoma. W necie można wpisać termometr owulacyjny.A dziewczyny jak rodzajem termometru mierzycie temperaturę ?
Ja właśnie z mierzyłam ale pierwszy raz więc wynik nie ma sensu ale na przyszłość bym chciała wiedzieć
Ja mam taki elektryczny z doz apteki.
Pobierając śluz z szyjki był tam śluz kremowy z odrobina krwi juz. Takze chyba @ rzeczywiście za rogiem. Ale jeszcze nie ruszyła.Bertha co tam Ci gin powiedział?
Wyglada to bardzo obiecująco!!!! Jaaa, ciekawa jestem co z tego wyjdzieDziewczyny ! Spójrzcie na to sowin obiektywnym okiem bo mi sie moze wydawać [emoji23] czy to tylko ja czy ostatni test owulacyjny jest ciemniejszy niz np wczorajszy ?[emoji848][emoji848][emoji848]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Taki kupiłam w weekend jak zapomniałam swojego. Jesli masz ten sam to on jest o tyle słaby ze ma tylko jedno miejsce po przecinku. Lepszy byłby z dwoma. W necie można wpisać termometr owulacyjny.
Pobierając śluz z szyjki był tam śluz kremowy z odrobina krwi juz. Takze chyba @ rzeczywiście za rogiem. Ale jeszcze nie ruszyła.
Jutro zrobię dla pewności testa jesli @ rano nie bedzie.
Nie pytałam czy mogę byc w ciąży i nic takiego nie zasugerował, wiec czekam na nowy cykl, mam recepty na stymulację i działamy.
Wyglada to bardzo obiecująco!!!! Jaaa, ciekawa jestem co z tego wyjdzie
Musi byc ciąża!