reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Mam dziś lekkie zwątpienie. Wiem, że jest jeszcze wcześnie bo dopiero 7dpo, ale nie mam żadnych objawów, żadnego różowego śluzu. Nic, zupełnie nic. Miała któraś z Was tak, że nic nie zwiastowało dwóch kresek a test jednak je pokazał?😟 Z testem będę czekać do 11 dpo

reklama
Mam dziś lekkie zwątpienie. Wiem, że jest jeszcze wcześnie bo dopiero 7dpo, ale nie mam żadnych objawów, żadnego różowego śluzu. Nic, zupełnie nic. Miała któraś z Was tak, że nic nie zwiastowało dwóch kresek a test jednak je pokazał?😟 Z testem będę czekać do 11 dpo
A musi być różowy sluz? 🤔
No ja tak miałam nie raz 😉 także głowa do gory

Ja w sumie 4 razy ...

... a nie przepraszam przed tą ostatnią dzień przed betą 1.4 śnił mi się seks z bardzo znanym kolegą z pracy 🙈🙈🙈 a mi się nigdy takie rzeczy nie śnią. Cieszyłam się, że wchodziły święta/majówka i nie widzieliśmy się wtedy długo 🤣🤣🤣 do dzisiaj mi wstyd choć ani on ani jego żona o tym nie wiedzą ha ha

A ja nadal czekam na okres...moje plamienie to jakieś dwie kropki centymetrowe brązowego czegoś i to tyle, w brzuchu coś kreci od dwóch dni..no pierwszy cykl z takimi przebojami 🫣
Jutro termin spodziewanego okresu i lepiej niech jutro będzie, bo czuje, że nadchodzi A jak na złość pewnie będzie po czasie 🤐

A musi być różowy sluz? 🤔
No ja tak miałam nie raz 😉 także głowa do gory
Nie musi być, to jeden z objawów, który czasem może wystąpić. A ja nie mam ani tego ani żadnego innego symptomu. Pocieszające jest to, że też tak miałaś🙂 Muszę po prostu jakoś dotrwać do piątku i testowania

Nie musi być, to jeden z objawów, który czasem może wystąpić. A ja nie mam ani tego ani żadnego innego symptomu. Pocieszające jest to, że też tak miałaś🙂 Muszę po prostu jakoś dotrwać do piątku i testowania
Miałam, miałam ba! Miałam tak, że były objawy i nagle zniknęły i byłam pewna, że wszystko stracone, a jednak nie, więc nie ma co!
Sama mam w tym cyklu "dziwnie" 😏

reklama
Do góry