reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny ! Spójrzcie na to sowin obiektywnym okiem bo mi sie moze wydawać [emoji23] czy to tylko ja czy ostatni test owulacyjny jest ciemniejszy niz np wczorajszy ?[emoji848][emoji848][emoji848]

1475692955-hxipad.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj :) To razem jesteśmy nowe :) też mam nadzieję, że będę mieć prezent urodzinowy i w tym cyklu zajdę. W sumie to taki 3 cykl starań, a 2 na prawdę zawzięty :) Pierwsze dziecko od 1 razu i w zasadzie jednego przytulenia... a teraz....w końcu przytulanki się zbrzydną.

To jesteśmy na dobrej drodze :) musimy działać :D na pewno zalapiemy się na 2017 :) niby to takie proste a natura naturą :)

A dziewczyny jak rodzajem termometru mierzycie temperaturę ?
Ja właśnie z mierzyłam ale pierwszy raz więc wynik nie ma sensu ale na przyszłość bym chciała wiedzieć
Ja mam taki elektryczny z doz apteki.
Taki kupiłam w weekend jak zapomniałam swojego. Jesli masz ten sam to on jest o tyle słaby ze ma tylko jedno miejsce po przecinku. Lepszy byłby z dwoma. W necie można wpisać termometr owulacyjny.

Bertha co tam Ci gin powiedział?
Pobierając śluz z szyjki był tam śluz kremowy z odrobina krwi juz. Takze chyba @ rzeczywiście za rogiem. Ale jeszcze nie ruszyła.
Jutro zrobię dla pewności testa jesli @ rano nie bedzie.
Nie pytałam czy mogę byc w ciąży i nic takiego nie zasugerował, wiec czekam na nowy cykl, mam recepty na stymulację i działamy.

Dziewczyny ! Spójrzcie na to sowin obiektywnym okiem bo mi sie moze wydawać [emoji23] czy to tylko ja czy ostatni test owulacyjny jest ciemniejszy niz np wczorajszy ?[emoji848][emoji848][emoji848]

1475692955-hxipad.jpeg

Wyglada to bardzo obiecująco!!!! Jaaa, ciekawa jestem co z tego wyjdzie :):)
Musi byc ciąża!

Taki kupiłam w weekend jak zapomniałam swojego. Jesli masz ten sam to on jest o tyle słaby ze ma tylko jedno miejsce po przecinku. Lepszy byłby z dwoma. W necie można wpisać termometr owulacyjny.

Pobierając śluz z szyjki był tam śluz kremowy z odrobina krwi juz. Takze chyba @ rzeczywiście za rogiem. Ale jeszcze nie ruszyła.
Jutro zrobię dla pewności testa jesli @ rano nie bedzie.
Nie pytałam czy mogę byc w ciąży i nic takiego nie zasugerował, wiec czekam na nowy cykl, mam recepty na stymulację i działamy.

Wyglada to bardzo obiecująco!!!! Jaaa, ciekawa jestem co z tego wyjdzie :):)
Musi byc ciąża!

Bertha - test ciąży dzis negatywny. Brzuchol juz boli jak na @@@ wiec nie łudzę sie. Tylko zastanawiam sie o co kaman z tymi testami [emoji848][emoji848]

reklama
Hej kobietki ;)
Jestem tu nowa, przed chwilą założyłam konto. Chciałam od Was pocieszenia bo źle się czuję ;( Strasznie się martwię bo wczoraj byłam u ginekologa miałam USG dopochwowe i nie wykazało nic kompletnie oprócz pęcherzyka ciążowego. Nie było ani ciałka żółtego ani zarodka. Według obliczeń od ostatniej @ minęło 38 dni. Jest to 5 tydzień i 3 dzień. Pani dr powiedziała że ciąża prawdopodobnie nie rozwija się prawidłowo. Że pęcherzyk ciążowy jest za mały miał około 4mm... Kazała brać luteinę dopochwowo i duphaston i przyjść za tydzień. Tak bardzo cieszyłam się że będzie z nami maluszek a teraz jestem załamana. Miał ktoś podobnie? Jest może jakaś szansa?

Do góry