reklama
Dziewczyny ! Spójrzcie na to sowin obiektywnym okiem bo mi sie moze wydawać [emoji23] czy to tylko ja czy ostatni test owulacyjny jest ciemniejszy niz np wczorajszy ?[emoji848][emoji848][emoji848]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bulbasek
Fanka BB :)
Witaj To razem jesteśmy nowe też mam nadzieję, że będę mieć prezent urodzinowy i w tym cyklu zajdę. W sumie to taki 3 cykl starań, a 2 na prawdę zawzięty Pierwsze dziecko od 1 razu i w zasadzie jednego przytulenia... a teraz....w końcu przytulanki się zbrzydną.
To jesteśmy na dobrej drodze musimy działać na pewno zalapiemy się na 2017 niby to takie proste a natura naturą
Gosiaq85
Syna, ma11 lat już.Gosiaq, a teraz macie syna czy córkę? Ile lat? [emoji3]
Bulbasek
Syna, ma11 lat już.
To kawaler ja mam brata 11 lat młodszego
Gosiaq85
Oj tak,nie wiem kiedy ten czas minal... Ja mam brata 16 lat młodszego, różnica duża. Z moim synem są jak bracia bardziej :-)To kawaler ja mam brata 11 lat młodszego
bertha
Taki kupiłam w weekend jak zapomniałam swojego. Jesli masz ten sam to on jest o tyle słaby ze ma tylko jedno miejsce po przecinku. Lepszy byłby z dwoma. W necie można wpisać termometr owulacyjny.A dziewczyny jak rodzajem termometru mierzycie temperaturę ?
Ja właśnie z mierzyłam ale pierwszy raz więc wynik nie ma sensu ale na przyszłość bym chciała wiedzieć
Ja mam taki elektryczny z doz apteki.
Pobierając śluz z szyjki był tam śluz kremowy z odrobina krwi juz. Takze chyba @ rzeczywiście za rogiem. Ale jeszcze nie ruszyła.Bertha co tam Ci gin powiedział?
Jutro zrobię dla pewności testa jesli @ rano nie bedzie.
Nie pytałam czy mogę byc w ciąży i nic takiego nie zasugerował, wiec czekam na nowy cykl, mam recepty na stymulację i działamy.
Wyglada to bardzo obiecująco!!!! Jaaa, ciekawa jestem co z tego wyjdzieDziewczyny ! Spójrzcie na to sowin obiektywnym okiem bo mi sie moze wydawać [emoji23] czy to tylko ja czy ostatni test owulacyjny jest ciemniejszy niz np wczorajszy ?[emoji848][emoji848][emoji848]
Musi byc ciąża!
Taki kupiłam w weekend jak zapomniałam swojego. Jesli masz ten sam to on jest o tyle słaby ze ma tylko jedno miejsce po przecinku. Lepszy byłby z dwoma. W necie można wpisać termometr owulacyjny.
Pobierając śluz z szyjki był tam śluz kremowy z odrobina krwi juz. Takze chyba @ rzeczywiście za rogiem. Ale jeszcze nie ruszyła.
Jutro zrobię dla pewności testa jesli @ rano nie bedzie.
Nie pytałam czy mogę byc w ciąży i nic takiego nie zasugerował, wiec czekam na nowy cykl, mam recepty na stymulację i działamy.
Wyglada to bardzo obiecująco!!!! Jaaa, ciekawa jestem co z tego wyjdzie
Musi byc ciąża!
Bertha - test ciąży dzis negatywny. Brzuchol juz boli jak na @@@ wiec nie łudzę sie. Tylko zastanawiam sie o co kaman z tymi testami [emoji848][emoji848]
reklama
Hej kobietki
Jestem tu nowa, przed chwilą założyłam konto. Chciałam od Was pocieszenia bo źle się czuję ;( Strasznie się martwię bo wczoraj byłam u ginekologa miałam USG dopochwowe i nie wykazało nic kompletnie oprócz pęcherzyka ciążowego. Nie było ani ciałka żółtego ani zarodka. Według obliczeń od ostatniej @ minęło 38 dni. Jest to 5 tydzień i 3 dzień. Pani dr powiedziała że ciąża prawdopodobnie nie rozwija się prawidłowo. Że pęcherzyk ciążowy jest za mały miał około 4mm... Kazała brać luteinę dopochwowo i duphaston i przyjść za tydzień. Tak bardzo cieszyłam się że będzie z nami maluszek a teraz jestem załamana. Miał ktoś podobnie? Jest może jakaś szansa?
Jestem tu nowa, przed chwilą założyłam konto. Chciałam od Was pocieszenia bo źle się czuję ;( Strasznie się martwię bo wczoraj byłam u ginekologa miałam USG dopochwowe i nie wykazało nic kompletnie oprócz pęcherzyka ciążowego. Nie było ani ciałka żółtego ani zarodka. Według obliczeń od ostatniej @ minęło 38 dni. Jest to 5 tydzień i 3 dzień. Pani dr powiedziała że ciąża prawdopodobnie nie rozwija się prawidłowo. Że pęcherzyk ciążowy jest za mały miał około 4mm... Kazała brać luteinę dopochwowo i duphaston i przyjść za tydzień. Tak bardzo cieszyłam się że będzie z nami maluszek a teraz jestem załamana. Miał ktoś podobnie? Jest może jakaś szansa?