Bertha a ty bierzesz acard dlaczego ? Masz jakies wskazania do brania go ?
Queen skad z Anglii jesteś ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z Peterborough [emoji51] A Ty?? ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bertha a ty bierzesz acard dlaczego ? Masz jakies wskazania do brania go ?
Queen skad z Anglii jesteś ?
Witajcie [emoji3] u mnie od rana leje, dziś 3 dzień @ i nie gadam z M., normalnie żyć nie umierać.. Najchętniej to bym wskoczyła do łóżka i nie wychodziła..
Kacha10, ja zawsze mówiłam, ze nie będę rodzic w lato, bo jak to
Sarat, ja będąc w ciazy z synem miałam plamienie implantacyjne [emoji3] byłam pewna, ze to @ ale za dwa dni przeszło a pózniej po 2 dniach znowu miałam brązowe brudzenie wiec sie wkurzyłam i zrobiłam test i były dwie kreseczki [emoji3] także trzymam kciuki
Ja wzielam chyba ze 3 razy te clo. Sprawdzić czy perły nie idę. Miesiąc temu też nie byłam tylko badanie na LH z krwi. U mnie dzisiaj 11dc.Izabela90 a pecherzyki masz sama z siebie czy bierzesz clo? ja dzis ide na monit po clo. jestem ciekawa czy cos uroslo i czy przypadkiem nie jest juz "po". dzis mam 16 dc, przytulanki byly w pon i co 2 dzien planuje czyli dzis powtorka. mam nadzieje ze sie nie spoznilismy. bedziesz szla sprawdzic czy pekly?
Hej hej ) pozytywne myślenie przede wszystkim!! chociaż ja sama to tylko w teorii dobra jestem hihihihiWitajcie dziewczyny od miesiąca obserwuję Wasze forum i postanowiłam dołączyć Jeszcze kilka dni i zaczynam z mężem działania o dzidziusia Cykl temu sprobowalismy, ale sie nie udało. Jednak była to pierwsza próba, nie załamuje się