reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam się!
Ja już wróciłam do domku. Weekend taki sobie... @ na całego szalała.

Witam wszystkie nowe staraczki! Tabelka do wglądu na 1 stronie. Poproszę o brakujące dane;)

Skaba kochana jak po wizycie? Odezwij się proszę.

Samotnaja.... bardzo mi przykro z powodu straty... zostań z nami.

EvitaJ - zdrówka dla synka!!!
To straszne co przytrafiło się twojej koleżance. Pomoc la się o siły dla niej. Odzywaj się częściej.

Kotek87- sto lat !!!!! Teraz czekamy N efekty tych owocnych starań!

Kolekcjonerka- kiedy zaczynasz starania?

Martuska30 - jak u Ciebie?

Nessi- wszystko się ułoży - trzymam kciuki.

Yesenia kochana... jak u Ciebie? Płomienia ustaliły? Czasami przy owulacjach zdarza ja się plemienia... tyle Cię mocno. My w tym roku też mamy komunię synka... 14 Maja... sukienka nie kupiona... czekam czy jeszcze troszkę nie schudne.. jak przygotowania?

Mamuniol magoo lux :)

Bertha rozkrecilo się? [emoji53]

Ja zmykam do sklepu...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

i planujesz tam zostac?

Uwierz, ze jak tylko wygram 6 w totka to pakuje sie w pierwszy samolot do Polski :) jestem w Holandii bo musze i wlasnie dlatego jestem od 7 miesiecy na antydepresantach. A na dodatek moj chlop ma tutaj bardzo dobra prace a od czerwca zaczyna prace w innej firmie za sporo wieksze pieniadze i 1km od domu a nie tak jak teraz 40km. W Polsce po pierwsze nie ma firm w ktorych moglby pracowac w swojej specjalnosci a po drugi jakby pracowal na podobnym stanowisku to zarobki pozostawiaja wiele do zyczenia. W Holandii moze przebierac w ofertach. W Holandii za jedna pensje spokojnie sie utrzymamy i jeszcze zostanie. Daje mi to ogromny komfort psychiczny.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Uwierz, ze jak tylko wygram 6 w totka to pakuje sie w pierwszy samolot do Polski :) jestem w Holandii bo musze i wlasnie dlatego jestem od 7 miesiecy na antydepresantach. A na dodatek moj chlop ma tutaj bardzo dobra prace a od czerwca zaczyna prace w innej firmie za sporo wieksze pieniadze i 1km od domu a nie tak jak teraz 40km. W Polsce po pierwsze nie ma firm w ktorych moglby pracowac w swojej specjalnosci a po drugi jakby pracowal na podobnym stanowisku to zarobki pozostawiaja wiele do zyczenia. W Holandii moze przebierac w ofertach. W Holandii za jedna pensje spokojnie sie utrzymamy i jeszcze zostanie. Daje mi to ogromny komfort psychiczny.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
no a ,my tu w Pl z dwoch pensji, choc nie jest zle, dajemy rade, podziwiam tych co z jednej malej pensji w Pl zyja, jak oni se radza :oo:

dzień dobry dziewczyny

Paraplu
witaj i zyczę ci byś doczekała się wymarzonej owulacji i maluszka
Kacha10 dużo zdrówka dla syna ....
i owocnych starań ...
Nessi zdrówka zyczę dobrze ze wyniki H-P wyszły dobre może nie dały odpowiedzi na wiele pytan ale sa ok i to jest najważniejsze
lux jak twoje samopoczucie ?
wiesz ze u mnie już od rana słonko swieci ;-) co do torebki to pół biedy ze została w domu mi się kiedyś zdarzylo zostawic torebke w supermarkecie na szczęście mila Pani oddała ją jednej z sprzedających i trafila do mnie zorietowalam się kiedy chciałam wsiasc do auta a tu kluczy brak... serce miałam w gardle .
do @ już nie długo choć ja nadal trzymam &&&&&& by nie przyszła ....
yesenia wszystko będzie dobrze zobaczysz ale więcej wiary i optymizmu kochana znam wiele kobiet które nawet po 40 zachodzily w ciąze wiec i tobie się uda !:tak:
magoo ja taką pogode miałam od tygodnia a dziś znów zawitalo słoneczko jednak ten jego widok jest zbawienny człowiekowi jakos radosniej w sercu i duszy :happy:
Mamuniol życzę ci jak najmniej bolesnej @ oby szybko minęła ..
skaba ponawiam pytania koleżanek co u ciebie odezwij się do Nas....

reklama
dzień dobry dziewczyny

Paraplu
witaj i zyczę ci byś doczekała się wymarzonej owulacji i maluszka
Kacha10 dużo zdrówka dla syna ....
i owocnych starań ...
Nessi zdrówka zyczę dobrze ze wyniki H-P wyszły dobre może nie dały odpowiedzi na wiele pytan ale sa ok i to jest najważniejsze
lux jak twoje samopoczucie ?
wiesz ze u mnie już od rana słonko swieci ;-) co do torebki to pół biedy ze została w domu mi się kiedyś zdarzylo zostawic torebke w supermarkecie na szczęście mila Pani oddała ją jednej z sprzedających i trafila do mnie zorietowalam się kiedy chciałam wsiasc do auta a tu kluczy brak... serce miałam w gardle .
do @ już nie długo choć ja nadal trzymam &&&&&& by nie przyszła ....
yesenia wszystko będzie dobrze zobaczysz ale więcej wiary i optymizmu kochana znam wiele kobiet które nawet po 40 zachodzily w ciąze wiec i tobie się uda !:tak:
magoo ja taką pogode miałam od tygodnia a dziś znów zawitalo słoneczko jednak ten jego widok jest zbawienny człowiekowi jakos radosniej w sercu i duszy :happy:
Mamuniol życzę ci jak najmniej bolesnej @ oby szybko minęła ..
skaba ponawiam pytania koleżanek co u ciebie odezwij się do Nas....
no a moja zostala w domu bo moj facet ja gdzies walnal gdzie nie powinien jak wychodzil i ja nie majac jej w polu widzenia najnormalniej w swiecie o niej zapomnialam..nawet mi jej nie brakowalo jak wychodzilam hahah

Do góry