reklama
Paraplu
Fanka BB :)
Lux - mi ciężko wyobrazić sobie życie w Polsce z dwóch przeciętnych pensji a co dopiero z jednej
Torebka to nic mój tata zapomniał odebrać mnie z przedszkola taki opiernicz dostał od mamy, że II WŚ przy tym to niewinna zabawa
yesenia - moja mamcia urodziła mnie mając 43 lata, mojego chłopa mam urodziła mając 44. Zdrowe i bezproblemowe ciąże. A jakie fajne dzieciaki się urodziły Także Kochana nie łam się, uda się :*
Spark - mój nie-mąż ma tutaj stałą pracę, ja prowadzę firmę, także nie martwię się, że z dnia na dzień zostaniemy bez środków do życia. Gdyby to była praca sezonowa to nie zdecydowałabym się na odstawienie antykoncepcji.
Fabimama - jego stanowistko to IT System Engineer chociaż pewnie mało to mówi obecnie pracuje w firmie zajmującej się wsparciem np. serwerów Oxford University. A od czerwca będzie zajmował się wsparciem IT dla firmy robiącej projekty dla między innymi Europejskiej Agencji Kosmicznej. To tak w wieeeeelkim skrócie bo sama do końca nie wiem co on tam robi siedzie sobie przed monitorem i ogląda w necie kotki
My w Holandii nikogo nie mamy także na pomoc nie mamy co liczyć, ale na szczęście żłobek to wydatek około 500 euro jeśli oboje rodziców pracuje. Jeśli matka nie pracuje to kosztuje to ponad 1000 euro
Torebka to nic mój tata zapomniał odebrać mnie z przedszkola taki opiernicz dostał od mamy, że II WŚ przy tym to niewinna zabawa
yesenia - moja mamcia urodziła mnie mając 43 lata, mojego chłopa mam urodziła mając 44. Zdrowe i bezproblemowe ciąże. A jakie fajne dzieciaki się urodziły Także Kochana nie łam się, uda się :*
Spark - mój nie-mąż ma tutaj stałą pracę, ja prowadzę firmę, także nie martwię się, że z dnia na dzień zostaniemy bez środków do życia. Gdyby to była praca sezonowa to nie zdecydowałabym się na odstawienie antykoncepcji.
Fabimama - jego stanowistko to IT System Engineer chociaż pewnie mało to mówi obecnie pracuje w firmie zajmującej się wsparciem np. serwerów Oxford University. A od czerwca będzie zajmował się wsparciem IT dla firmy robiącej projekty dla między innymi Europejskiej Agencji Kosmicznej. To tak w wieeeeelkim skrócie bo sama do końca nie wiem co on tam robi siedzie sobie przed monitorem i ogląda w necie kotki
My w Holandii nikogo nie mamy także na pomoc nie mamy co liczyć, ale na szczęście żłobek to wydatek około 500 euro jeśli oboje rodziców pracuje. Jeśli matka nie pracuje to kosztuje to ponad 1000 euro
O kurczę! !! Dużo jak za żłobek... dobrze że przy 2 pracujących osobach jest taniej. Super sprawa. Mąż mojej znajomym zajmuje się podobnymi sprawami teraznwyhechali do stanow
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Dziewczyny kochane przepraszam, że nie napisałam, ale nie wiedziałam jak mam ująć w słowa milion kłębiących się w mojej głowie myśli. Gdybym miała wizytę streścić w kilku słowach to powiedziałabym tak: wszystkie wyniki ok, mam jeszcze skierowanie na badanie drożności jajników. Niestety padły też słowa, że jeśli tu będzie w porządku to powinniśmy się skierować do kliniki leczenia niepłodności. Wyrzucam te słowa z głowy, ale nie chcą odejść. Wiem, że nie zdecydujemy się na leczenie w klinice. Obiecaliśmy to sobie. I co teraz?
bertha
Ehh na nastepny cykl kupuje testy owulacyjne aby sprawdzic czy w ogole dochodzi do owulacji. To niejest normalne zebym przez caly cykl nie miala NIC a NIC sluzu. 2 lata temu mialam takie piekne cykle. Mogla co do godziny okreslic kiedy byla owulka.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bierz wiesiołka, z firmy oeparol np. Ja tez miałam sucho i mi sie ładny śluz książkowy po tym robi.
Juz doczytałam ze dziewczyny juz proponowały potwierdzam działanie
Ostatnia edycja:
Mamuniol
Jestem dziewczyny i ja. Dzień bez telefonu i człowiek nie potrafi się odnaleźć.
Nadrobić co tam skrobalyscie i odezwę się z wieczora. Buziaki[emoji11]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Nadrobić co tam skrobalyscie i odezwę się z wieczora. Buziaki[emoji11]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
U mnie @ sie rozkręciła w niedziele. Ale dosyć skąpa w tym cyklu. Wczoraj spontanicznie poszłam do gina zeby miec jakis konkretny plan działania juz w 6 cyklu starań. I dostałam clo pierwszy raz, takze cieszę sie ze cos innego. Moze to zdziała cuda
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Powiem wam też, że wizyta była przedziwna. Lekarz w moim wieku. Na starcie zasunął mi tekstem, że co mam za problem skoro on jest w tym samym wieku i jeszcze nie ma dzieci, a ja mam dwoje. Miałam ochotę wyjść! Potem mi tłumaczył, że może za bardzo chcę. Sprawdził badania. Powiedział, że ok. I myślałam że skończy wizytę. A on zaczął sobie ze mną na luzie gadać. Więc korzystają z okazji zaczęłam go o wszystko wypytywać i widziałam, że chętnie odpowiada. Zrobił mi usg i przy okazji potwierdził, że była owu i że dobrze ją wyczułam. Potem przegadaliśmy problem nasienia. Przy okazji opowiedział mi o problemach jakie on ma i o tym, że pomimo diety, sportu, zdrowego trybu życia jego wyniki nasienia, cytuję: "dupy nie urywają". A na koniec zaproponował badanie drożności jajowód - mam dzwonić w piątek i umówi mnie u siebie w szpitalu, bo na nfz są długie kolejki. Pożegnał mnie słowami, że czuje, że potrzebna drobna korekta i będzie ok. Tylko powiem wam, że dlatego tak długo nie robiłam badań, że czułam że tak właśnie będzie:wszystko ok tylko maleństwa brak.
reklama
Skończyło się Wspaniałe Stulecie jakoś tak mi szkoda . Która z Was oglądała ?
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom