reklama
Spark
Fanka BB :)
Miłego popołudnia
Ja do 14 w pracy. Potem nie ruszam się z domu chyba zrobię sobie dziś wolne od wszystkiego [emoji58]
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Do 14...zazdroszczę. Ja do 17 muszę tu siedzieć :/
Lux mi też jakoś dziś szybko leci , ostatnio to jakoś tak żyje się od soboty do soboty , chyba się starzeje
Witam się!
Ja już wróciłam do domku. Weekend taki sobie... @ na całego szalała.
Witam wszystkie nowe staraczki! Tabelka do wglądu na 1 stronie. Poproszę o brakujące dane
Skaba kochana jak po wizycie? Odezwij się proszę.
Samotnaja.... bardzo mi przykro z powodu straty... zostań z nami.
EvitaJ - zdrówka dla synka!!!
To straszne co przytrafiło się twojej koleżance. Pomoc la się o siły dla niej. Odzywaj się częściej.
Kotek87- sto lat !!!!! Teraz czekamy N efekty tych owocnych starań!
Kolekcjonerka- kiedy zaczynasz starania?
Martuska30 - jak u Ciebie?
Nessi- wszystko się ułoży - trzymam kciuki.
Yesenia kochana... jak u Ciebie? Płomienia ustaliły? Czasami przy owulacjach zdarza ja się plemienia... tyle Cię mocno. My w tym roku też mamy komunię synka... 14 Maja... sukienka nie kupiona... czekam czy jeszcze troszkę nie schudne.. jak przygotowania?
Mamuniol magoo lux
Bertha rozkrecilo się? [emoji53]
Ja zmykam do sklepu...
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już wróciłam do domku. Weekend taki sobie... @ na całego szalała.
Witam wszystkie nowe staraczki! Tabelka do wglądu na 1 stronie. Poproszę o brakujące dane
Skaba kochana jak po wizycie? Odezwij się proszę.
Samotnaja.... bardzo mi przykro z powodu straty... zostań z nami.
EvitaJ - zdrówka dla synka!!!
To straszne co przytrafiło się twojej koleżance. Pomoc la się o siły dla niej. Odzywaj się częściej.
Kotek87- sto lat !!!!! Teraz czekamy N efekty tych owocnych starań!
Kolekcjonerka- kiedy zaczynasz starania?
Martuska30 - jak u Ciebie?
Nessi- wszystko się ułoży - trzymam kciuki.
Yesenia kochana... jak u Ciebie? Płomienia ustaliły? Czasami przy owulacjach zdarza ja się plemienia... tyle Cię mocno. My w tym roku też mamy komunię synka... 14 Maja... sukienka nie kupiona... czekam czy jeszcze troszkę nie schudne.. jak przygotowania?
Mamuniol magoo lux
Bertha rozkrecilo się? [emoji53]
Ja zmykam do sklepu...
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
Dzięki dzięki, Ty już koniec , więc miłego odpoczynku w domu
Paraplu
i planujesz tam zostac?
Uwierz, ze jak tylko wygram 6 w totka to pakuje sie w pierwszy samolot do Polski jestem w Holandii bo musze i wlasnie dlatego jestem od 7 miesiecy na antydepresantach. A na dodatek moj chlop ma tutaj bardzo dobra prace a od czerwca zaczyna prace w innej firmie za sporo wieksze pieniadze i 1km od domu a nie tak jak teraz 40km. W Polsce po pierwsze nie ma firm w ktorych moglby pracowac w swojej specjalnosci a po drugi jakby pracowal na podobnym stanowisku to zarobki pozostawiaja wiele do zyczenia. W Holandii moze przebierac w ofertach. W Holandii za jedna pensje spokojnie sie utrzymamy i jeszcze zostanie. Daje mi to ogromny komfort psychiczny.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
no a ,my tu w Pl z dwoch pensji, choc nie jest zle, dajemy rade, podziwiam tych co z jednej malej pensji w Pl zyja, jak oni se radzaUwierz, ze jak tylko wygram 6 w totka to pakuje sie w pierwszy samolot do Polski jestem w Holandii bo musze i wlasnie dlatego jestem od 7 miesiecy na antydepresantach. A na dodatek moj chlop ma tutaj bardzo dobra prace a od czerwca zaczyna prace w innej firmie za sporo wieksze pieniadze i 1km od domu a nie tak jak teraz 40km. W Polsce po pierwsze nie ma firm w ktorych moglby pracowac w swojej specjalnosci a po drugi jakby pracowal na podobnym stanowisku to zarobki pozostawiaja wiele do zyczenia. W Holandii moze przebierac w ofertach. W Holandii za jedna pensje spokojnie sie utrzymamy i jeszcze zostanie. Daje mi to ogromny komfort psychiczny.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dzień dobry dziewczyny
Paraplu witaj i zyczę ci byś doczekała się wymarzonej owulacji i maluszka
Kacha10 dużo zdrówka dla syna ....
i owocnych starań ...
Nessi zdrówka zyczę dobrze ze wyniki H-P wyszły dobre może nie dały odpowiedzi na wiele pytan ale sa ok i to jest najważniejsze
lux jak twoje samopoczucie ?
wiesz ze u mnie już od rana słonko swieci ;-) co do torebki to pół biedy ze została w domu mi się kiedyś zdarzylo zostawic torebke w supermarkecie na szczęście mila Pani oddała ją jednej z sprzedających i trafila do mnie zorietowalam się kiedy chciałam wsiasc do auta a tu kluczy brak... serce miałam w gardle .
do @ już nie długo choć ja nadal trzymam &&&&&& by nie przyszła ....
yesenia wszystko będzie dobrze zobaczysz ale więcej wiary i optymizmu kochana znam wiele kobiet które nawet po 40 zachodzily w ciąze wiec i tobie się uda !
magoo ja taką pogode miałam od tygodnia a dziś znów zawitalo słoneczko jednak ten jego widok jest zbawienny człowiekowi jakos radosniej w sercu i duszy
Mamuniol życzę ci jak najmniej bolesnej @ oby szybko minęła ..
skaba ponawiam pytania koleżanek co u ciebie odezwij się do Nas....
i owocnych starań ...
Nessi zdrówka zyczę dobrze ze wyniki H-P wyszły dobre może nie dały odpowiedzi na wiele pytan ale sa ok i to jest najważniejsze
wiesz ze u mnie już od rana słonko swieci ;-) co do torebki to pół biedy ze została w domu mi się kiedyś zdarzylo zostawic torebke w supermarkecie na szczęście mila Pani oddała ją jednej z sprzedających i trafila do mnie zorietowalam się kiedy chciałam wsiasc do auta a tu kluczy brak... serce miałam w gardle .
yesenia wszystko będzie dobrze zobaczysz ale więcej wiary i optymizmu kochana znam wiele kobiet które nawet po 40 zachodzily w ciąze wiec i tobie się uda !
magoo ja taką pogode miałam od tygodnia a dziś znów zawitalo słoneczko jednak ten jego widok jest zbawienny człowiekowi jakos radosniej w sercu i duszy
reklama
no a moja zostala w domu bo moj facet ja gdzies walnal gdzie nie powinien jak wychodzil i ja nie majac jej w polu widzenia najnormalniej w swiecie o niej zapomnialam..nawet mi jej nie brakowalo jak wychodzilam hahahdzień dobry dziewczyny
i owocnych starań ...