reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A u nas C.D.chorob.Synek tydz.temu skończył brać antybiotyk na szmery w płucach i oskrzelach a dziś zaczyna brać następny (przez 10 dni) na angine ropna.Był tylko 2 dni w przedszkolu.Będę siedzieć z nim na zwolnieniu prawie 2 tyg.
U mnie 14 dc ten jajnik dalej mnie boli, sluzik też jest.Wczoraj było ciężko się bzyknac bo mały po przedszkolu żel się czuł i nie chciał iść do tesciowej.Czekaliśmy do późna aż zaśnie ale on czekał na nas.Więc jak ogladal bajkę to my w drugim pokoju poszalelismy.Dziś raczej przerwa będzie.

reklama
Spark - wczoraj juz patrzylam na testy owulacyjne, sprawdze sobie nastepny cykl. I wtedy tez pojde jak cos to do lekarza. Ten cylk i tak jest stracony bo nawet jesli ta owulka byla to przytulansko bylo za pozno.

Dyana - wiesiolek z Oeparola bralam ale na skore i to w okresie brania antykoncepcji wiec sluzu nie poprawial :) ale teraz wroce do niego :)

Luxuorius - to moj 3 cykl od odstawienia antykoncepcji, daje czas organizmowi na ogarniecie nowej sytuacji. Myslalam, ze bedzie jak dwa lata temu, od razy wtedy wszystko bylo jak w zegarku. Teraz za to jakies cyrki :/ martwie sie tym. Piersi mnie bola prawie caly cykl i to naprawde mocno no i nie ma normalnego cyklu sluzu.

Hmm chociaz jak tak mysle to 2 lata temu nie bralam zadnych lekow. A teraz biore antydepresanty. Moze one przeszkadzaja :/

A tak mi sie marzylo aby na Dzien Matki moja mamcia dostala wymarzony prezent w postaci 2 kreseczek :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też chciałabym powiedzieć rodzicom na dzień matki :D
Hmm na skórze też narazie nie zauważyłam efektow ale w sumie to nie mam problematycznej skóry czasem tylko wyskoczy mi pryszcz przed @..

Ja też chciałabym powiedzieć rodzicom na dzień matki :D
Hmm na skórze też narazie nie zauważyłam efektow ale w sumie to nie mam problematycznej skóry czasem tylko wyskoczy mi pryszcz przed @..

Ja niestety od 15 lat mam ogromny problem z przewleka choroba skory na tlw autoimmunologicznym i non stop kombinuje z roznymi wiesiolkami, ziolkami itp :)

Paraplu mojej znajomej normalne cykle po stosowaniu anty wróciły dopiero po 7 miesiącach, więc jest taka możliwość... 2 lata temu po odstawieniu miałaś ok ale pozniej znów 2 lata je bralas, więc kto wie...

A u nas C.D.chorob.Synek tydz.temu skończył brać antybiotyk na szmery w płucach i oskrzelach a dziś zaczyna brać następny (przez 10 dni) na angine ropna.Był tylko 2 dni w przedszkolu.Będę siedzieć z nim na zwolnieniu prawie 2 tyg.
U mnie 14 dc ten jajnik dalej mnie boli, sluzik też jest.Wczoraj było ciężko się bzyknac bo mały po przedszkolu żel się czuł i nie chciał iść do tesciowej.Czekaliśmy do późna aż zaśnie ale on czekał na nas.Więc jak ogladal bajkę to my w drugim pokoju poszalelismy.Dziś raczej przerwa będzie.

Dobrze, że wczoraj Wam się udało, oby coś z tego wyszło :D

super, ze udalo sie podzialac :-) :)

Kacha - 3mam kciuki :) i zdrowka za Malego.

Dyana - moze sie jeszcze uda zdarzyc na Dzien Matki :)

Spark - mniejsza o to, ze 7 miesiecy, wazne ze worcily. Ja po cichu licze, ze nastepny bedzie juz normalny. Lekarze czesto mowia, zeby dac te 3 miesiece organizmowi po tabletkach.

Luxuorius - ja od ponad 4 lat w Holandii :/

Kacha - 3mam kciuki :) i zdrowka za Malego.

Dyana - moze sie jeszcze uda zdarzyc na Dzien Matki :)

Spark - mniejsza o to, ze 7 miesiecy, wazne ze worcily. Ja po cichu licze, ze nastepny bedzie juz normalny. Lekarze czesto mowia, zeby dac te 3 miesiece organizmowi po tabletkach.

Luxuorius - ja od ponad 4 lat w Holandii :/

i planujesz tam zostac?

reklama
Do góry