reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A u nas C.D.chorob.Synek tydz.temu skończył brać antybiotyk na szmery w płucach i oskrzelach a dziś zaczyna brać następny (przez 10 dni) na angine ropna.Był tylko 2 dni w przedszkolu.Będę siedzieć z nim na zwolnieniu prawie 2 tyg.
U mnie 14 dc ten jajnik dalej mnie boli, sluzik też jest.Wczoraj było ciężko się bzyknac bo mały po przedszkolu żel się czuł i nie chciał iść do tesciowej.Czekaliśmy do późna aż zaśnie ale on czekał na nas.Więc jak ogladal bajkę to my w drugim pokoju poszalelismy.Dziś raczej przerwa będzie.

reklama
Spark - wczoraj juz patrzylam na testy owulacyjne, sprawdze sobie nastepny cykl. I wtedy tez pojde jak cos to do lekarza. Ten cylk i tak jest stracony bo nawet jesli ta owulka byla to przytulansko bylo za pozno.

Dyana - wiesiolek z Oeparola bralam ale na skore i to w okresie brania antykoncepcji wiec sluzu nie poprawial :) ale teraz wroce do niego :)

Luxuorius - to moj 3 cykl od odstawienia antykoncepcji, daje czas organizmowi na ogarniecie nowej sytuacji. Myslalam, ze bedzie jak dwa lata temu, od razy wtedy wszystko bylo jak w zegarku. Teraz za to jakies cyrki :/ martwie sie tym. Piersi mnie bola prawie caly cykl i to naprawde mocno no i nie ma normalnego cyklu sluzu.

Hmm chociaz jak tak mysle to 2 lata temu nie bralam zadnych lekow. A teraz biore antydepresanty. Moze one przeszkadzaja :/

A tak mi sie marzylo aby na Dzien Matki moja mamcia dostala wymarzony prezent w postaci 2 kreseczek :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też chciałabym powiedzieć rodzicom na dzień matki :D
Hmm na skórze też narazie nie zauważyłam efektow ale w sumie to nie mam problematycznej skóry czasem tylko wyskoczy mi pryszcz przed @..

Ja też chciałabym powiedzieć rodzicom na dzień matki :D
Hmm na skórze też narazie nie zauważyłam efektow ale w sumie to nie mam problematycznej skóry czasem tylko wyskoczy mi pryszcz przed @..

Ja niestety od 15 lat mam ogromny problem z przewleka choroba skory na tlw autoimmunologicznym i non stop kombinuje z roznymi wiesiolkami, ziolkami itp :)

Paraplu mojej znajomej normalne cykle po stosowaniu anty wróciły dopiero po 7 miesiącach, więc jest taka możliwość... 2 lata temu po odstawieniu miałaś ok ale pozniej znów 2 lata je bralas, więc kto wie...

A u nas C.D.chorob.Synek tydz.temu skończył brać antybiotyk na szmery w płucach i oskrzelach a dziś zaczyna brać następny (przez 10 dni) na angine ropna.Był tylko 2 dni w przedszkolu.Będę siedzieć z nim na zwolnieniu prawie 2 tyg.
U mnie 14 dc ten jajnik dalej mnie boli, sluzik też jest.Wczoraj było ciężko się bzyknac bo mały po przedszkolu żel się czuł i nie chciał iść do tesciowej.Czekaliśmy do późna aż zaśnie ale on czekał na nas.Więc jak ogladal bajkę to my w drugim pokoju poszalelismy.Dziś raczej przerwa będzie.

Dobrze, że wczoraj Wam się udało, oby coś z tego wyszło :D

super, ze udalo sie podzialac :-) :)

Kacha - 3mam kciuki :) i zdrowka za Malego.

Dyana - moze sie jeszcze uda zdarzyc na Dzien Matki :)

Spark - mniejsza o to, ze 7 miesiecy, wazne ze worcily. Ja po cichu licze, ze nastepny bedzie juz normalny. Lekarze czesto mowia, zeby dac te 3 miesiece organizmowi po tabletkach.

Luxuorius - ja od ponad 4 lat w Holandii :/

Kacha - 3mam kciuki :) i zdrowka za Malego.

Dyana - moze sie jeszcze uda zdarzyc na Dzien Matki :)

Spark - mniejsza o to, ze 7 miesiecy, wazne ze worcily. Ja po cichu licze, ze nastepny bedzie juz normalny. Lekarze czesto mowia, zeby dac te 3 miesiece organizmowi po tabletkach.

Luxuorius - ja od ponad 4 lat w Holandii :/

i planujesz tam zostac?

reklama
Do góry