reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kacha ja też myślę, że w wielu przypadkach to kwestia blokady psychicznej. Myślę że u mnie też tak jest. Niestety, ciężko wyluzować.

Samotnaja bardzo mi przykro z powodu straty [emoji20] [*] dla Aniołka

Mamuniol u nas starania już długo trwają i też tak sobie tłumaczę, że dwójeczka już jest i jeśli będzie nam dane trzecie to super, a jeśli nie to trudno. Ale ciężko mi zrezygnować z marzeń. A ich realizacja trwa i trwa...

EvitaJ straszne... [emoji20]

Samotnaja witaj. oby Twoje szczęście powróciło wkrótce...
Evitaj - nie dajemy się. dzieją się złe rzeczy, ale dzieją się i dobre. My mamy nadzieję na dobre i tylko o tym trzeba myśleć.
Ja cały weekend bez kompa byłam - wirus rozwalił mi system i wszystko trzeba było od nowa instalować. ale już jestem i ogłaszam, że się nie poddaję. dzięki za wsparcie, czuję, że rozumiecie tę moją chandrę i zniechęcenie, że nie jestem całkiem sama z takimi beznadziejnymi myślami...
Ale chandra na bok, ładny uśmiech i dajemy radę. (poza tym, że jakiś cham wygrał moje 20 baniek w totka...) :growl::wink:

Samotnaja witaj. oby Twoje szczęście powróciło wkrótce...
Evitaj - nie dajemy się. dzieją się złe rzeczy, ale dzieją się i dobre. My mamy nadzieję na dobre i tylko o tym trzeba myśleć.
Ja cały weekend bez kompa byłam - wirus rozwalił mi system i wszystko trzeba było od nowa instalować. ale już jestem i ogłaszam, że się nie poddaję. dzięki za wsparcie, czuję, że rozumiecie tę moją chandrę i zniechęcenie, że nie jestem całkiem sama z takimi beznadziejnymi myślami...
Ale chandra na bok, ładny uśmiech i dajemy radę. (poza tym, że jakiś cham wygrał moje 20 baniek w totka...) :growl::wink:
Sprawdzę zaraz czy to przypadkiem nie ja[emoji12]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zaczynam się bać , nie jestem już młoda

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
oj, oj, a co ja mam powiedzieć? a jednak nie rezygnuję, dogadałam się sama ze sobą, że ważne jest tylko to, co daje szczęście, reszta niech spada. I nie zamierzam rezygnować z uśmiechu, dzieciątka...
Ni i jeśli wygram w totka to też się nie obrażę, choć to akurat szczęścia raczej mi nie da, ale ułatwi...

reklama
Do góry