No popatrz jak ten czas szybko leci :-)w sobote
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No popatrz jak ten czas szybko leci :-)w sobote
Boziu co to sie dzieje
Sprawdzę zaraz czy to przypadkiem nie ja[emoji12]Samotnaja witaj. oby Twoje szczęście powróciło wkrótce...
Evitaj - nie dajemy się. dzieją się złe rzeczy, ale dzieją się i dobre. My mamy nadzieję na dobre i tylko o tym trzeba myśleć.
Ja cały weekend bez kompa byłam - wirus rozwalił mi system i wszystko trzeba było od nowa instalować. ale już jestem i ogłaszam, że się nie poddaję. dzięki za wsparcie, czuję, że rozumiecie tę moją chandrę i zniechęcenie, że nie jestem całkiem sama z takimi beznadziejnymi myślami...
Ale chandra na bok, ładny uśmiech i dajemy radę. (poza tym, że jakiś cham wygrał moje 20 baniek w totka...)
oj, oj, a co ja mam powiedzieć? a jednak nie rezygnuję, dogadałam się sama ze sobą, że ważne jest tylko to, co daje szczęście, reszta niech spada. I nie zamierzam rezygnować z uśmiechu, dzieciątka...