reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Sprawdzę zaraz czy to przypadkiem nie ja[emoji12]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
no, jak Ty to się nie gniewam... ale jak jakiś paskudny babsztyl co zaniedbuje dzieci i rodzinę to się wkurzę, albo nie daj Boże taki cham, co ma już ileś zer na koncie, gnębi pracowników na głodowych pensjach, oszukuje na ubezpieczeniach i jeszcze wygrywa. co to to nie

Ja też mam chandrę :(

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie smuc się! Jutro dzień na który tyle czekalaś. Pomyśl sobie ze to twoje pierwsze podejście. Zostaw co było, po tych tabletkach masz czysta kartę. Zaczynasz starania od nowa. Twojej koleżance się udalo zajść szybciutko tobie też się uda i koszmar starań będzie tylko odległym wspomnieniem...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

ja taka trochę czarownica jestem, jak komuś nie życzę to mu się nie wiedzie - tzn. jeśli w jakiś sposób zasłużył sobie na moje "nieżyczenie"...
ale Wam życzę z całego serca, bo ... bo tak i już...

reklama
Do góry