reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się i ja.My dziś mielismy na obiad pizze z winkiem- tak po włosku.
Mysle ze większość z nas za bardzo się spina aby zajść i psychicznie się blokujemy.Ja tak miałam za pierwszym razem- wszystkie dni plodne nasze, badania idealne i rok i 5 miesiecy nie mogłam zajść w ciaze.Zaszlam jak już trochę się p oddalam i żyłam problemami rodziców.Gdyby nie to, to pewnie dalej bym walczyła zeby zajść.W drugą na luzie zaszlam w 4-tym cyklu.Teraz przez 2 cykle się spinalam i narazie lipa.Ale myślę ze w tym cyklu zaczynam luzowac.

reklama
Cześć dziewczyny
Mogę do was dołączyć? miałam być mama listopadowa ale niestety wczoraj moje serduszko zostało aniołkiem. Narazie jestem w kiepskiej formie ale mam nadzieje ze będzie lepiej.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Witam się i ja.My dziś mielismy na obiad pizze z winkiem- tak po włosku.
Mysle ze większość z nas za bardzo się spina aby zajść i psychicznie się blokujemy.Ja tak miałam za pierwszym razem- wszystkie dni plodne nasze, badania idealne i rok i 5 miesiecy nie mogłam zajść w ciaze.Zaszlam jak już trochę się p oddalam i żyłam problemami rodziców.Gdyby nie to, to pewnie dalej bym walczyła zeby zajść.W drugą na luzie zaszlam w 4-tym cyklu.Teraz przez 2 cykle się spinalam i narazie lipa.Ale myślę ze w tym cyklu zaczynam luzowac.
Ja właśnie po dyskusji z moim m. Ze nie mogę znów tak cisnąć. Przecież mamy już 2. Jak będzie czas na 3 to samo do nas przyjdzie. Maj odpuszczam tak jak pisałam. Zobaczymy co przyjdzie... szkoda mi tylko ze to nie teraz bo jakoś czułam że ten cykl był inny. No cóż intuicja czasem zawodzi[emoji1]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny
Mogę do was dołączyć? miałam być mama listopadowa ale niestety wczoraj moje serduszko zostało aniołkiem. Narazie jestem w kiepskiej formie ale mam nadzieje ze będzie lepiej.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Witaj samotnaja. Bardzo współczuję Ci straty. Odzywaj się, będziemy wspierać[emoji9]

Mamuniol jak wrzucisz na luz na pewno szybciej zajdziesz w ciaze.Byłaś w ciąży nie raz wiec na pewno znów zajdziesz.Ja też w czerwcu jadę na wakacje.W dodatku jeszcze w czerwcu mam wesele brata.Ja się nie wstrzymuje od staran ale już podchodzę do tego z rezerwą.Jest wiosna za chwilę będzie lato, może pory roku będa sprzyjać ciazeniu.2 razy zaszlam w ciaze w tych porach.Może i

Mamuniol jak wrzucisz na luz na pewno szybciej zajdziesz w ciaze.Byłaś w ciąży nie raz wiec na pewno znów zajdziesz.Ja też w czerwcu jadę na wakacje.W dodatku jeszcze w czerwcu mam wesele brata.Ja się nie wstrzymuje od staran ale już podchodzę do tego z rezerwą.Jest wiosna za chwilę będzie lato, może pory roku będa sprzyjać ciazeniu.2 razy zaszlam w ciaze w tych porach.Może i
Moja obawa tyczy się nie tego że nie zacisze tylko tego że tak długo to będzie trwało...narazie odpuszczam[emoji16]

reklama
Mamunol rozumiem Cię.Jak się raz już długo czekało to teraz człowiek nakreca się i denerwuje ze znów może tak być.Musimy byc dobrej mysli bo inaczej zwariujemy.

Do góry