reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny
Mogę do was dołączyć? miałam być mama listopadowa ale niestety wczoraj moje serduszko zostało aniołkiem. Narazie jestem w kiepskiej formie ale mam nadzieje ze będzie lepiej.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

witaj swiatelko dla twojego aniolka [*] ja tez nie dawno przeszlam poronienie chybione i mogę smialo przyznac ze najwięcej wsparcia i zrozumienia dostalam,wlasnie na,forum tutaj i na,forum"ciaza po poronieniu"

Lux latwiej mówić gorzej zrobić.A mnie dziś zaczął nawalac lewy jajnik.Dziś 12 dc.Od paru dni boli mnie już ten jajnik ale dziś jej Max.Dziś sexiku nie będzie bo nie ma jak- mały z nami.Ale jutro popołudniu maly idzie na 2 h do tesciowej wiec pewnie skorzystamy.Wczoraj i przedwczoraj numerek byl.

Lux latwiej mówić gorzej zrobić.A mnie dziś zaczął nawalac lewy jajnik.Dziś 12 dc.Od paru dni boli mnie już ten jajnik ale dziś jej Max.Dziś sexiku nie będzie bo nie ma jak- mały z nami.Ale jutro popołudniu maly idzie na 2 h do tesciowej wiec pewnie skorzystamy.Wczoraj i przedwczoraj numerek byl.
u nas bylo dzis bzyku, ale tak dla przyjemnosci, po obiadku

Kurde miałam się nie odzywać, ale...serce mi pęka i muszę się z wami podzielić tym. Mojej bliskiej koleżanki z forum majówki 2012 dzidziuś zmarł w brzuchu w 20 tc :(. Rany Boskie czemu takie rzeczy sie dzieją? Ona nawet nie wie dlaczego. Serce dziecka nagle przestało bić. Wczoraj wywołali jej poród :(

makarba

Ewitaj. Pisaliśmy na forum w twojej sprawie. Nie uciekaj od nas. Tylko ponawiam. Czasem nie sposób ogarnąć tempa w jakim dziewczyny dodają posty i może coś umknac. Pisz do nas, a jak nikt się nie odzywa to ponawiam a nie uciekaj!!!

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde miałam się nie odzywać, ale...serce mi pęka i muszę się z wami podzielić tym. Mojej bliskiej koleżanki z forum majówki 2012 dzidziuś zmarł w brzuchu w 20 tc :(. Rany Boskie czemu takie rzeczy sie dzieją? Ona nawet nie wie dlaczego. Serce dziecka nagle przestało bić. Wczoraj wywołali jej poród :(

makarba
Wielka tragedia. Mój Boże 20 to to już maluszek który jest w stanie przeżyć. Sama mam znajoma która urodziła w 20 w stanach. Dziecko chociaż chodowane do 32 tc w inkubatorze to przeżyło i jakoś obecnie funkcjonuje. Strasznie mi żal twojej koleżanki. Straszna strata

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

makarba
Boziu co to sie dzieje :no:

Do góry