reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To wszystkie dzis morowe nastroje [emoji17] aaaaa nie Ohara tylko pała entuzjazmem i pewnie sobie wygada ta ciąże ! [emoji1307][emoji1307][emoji1307] dziewczyny jak nie ten to następny miesiąc bedzie szczęśliwy . Tez łapie mnie mega dół , wczoraj nawet sie poryczalam w ramionach staruszka . Ale przeciez nic nie przyspieszymy . Jak ma byc to przyjdzie . Prędzej czy pózniej . Tylko oby kuzwa to nie było zbyt późno !!!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trzymam za Was wszystkie kciuki! Wierzę, ze w końcu sie uda! Jak noe teraz, to w następnym cyklu :* będzie dobrze[emoji173]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
@AgaRS90- jak się czujesz?

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze, dziękuję:) z ciążowych dolegliwości nic mi nie dokucza:)
Tylko coś mam z szyja, w prawo nie moge spojrzeć... tak mnie boli ze az łzy mi się cisną do oczu tragedia. Rano nic mnie nie bolało, od godziny takie cos.. blokada i ruszyć się nie da :(
A jak u Ciebie?:)

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Hej dziewczyny :) u mnie pierwszy cykl bezowulacyjny od bardzo dlugiego czasu, i tak sie jeszcze nie staramy ale obserwuje sie zeby miec tych kilka miesiecy swiadonosci co sie z moim organizmem dzieje. Troche oslably mi parcia na dziecko, na szczescie, bo przynajmniej nie ma juz we mnie takiego zalu. Mysle sprobowec w kwietniu i maju, potem bede chciala znow sie wstrzymac przez okres wakacji az do pazdziernika bo wczesniejsze wszystkie ciaze ktore stracilam to zaszlam w okresie miedzy lipiec-sierpien-wrzesien. Za duzo stresu by mnie to kosztowalo. Podejrzewam ze prawdziwe starania rozpoczne dopiero pod koniec tego roku.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Może po prostu Cię przewiało.
U mnie po za bólem pleców nic , bo dzidziuś na tylnej ściance macicy się zagnieździł i ból rozchodzi się na miednicę i biodra. Ale daje radę [emoji2]
08.02 kolejna wizyta [emoji2]

Może po prostu Cię przewiało.
U mnie po za bólem pleców nic , bo dzidziuś na tylnej ściance macicy się zagnieździł i ból rozchodzi się na miednicę i biodra. Ale daje radę [emoji2]
08.02 kolejna wizyta [emoji2]

Ja tez [emoji173] po 18tej :) i to juz bedzie początek 22tyg więc połówkowe:)

9ewnqqmznpxcwjj5.png

No to super. Ja też czekam na połówkowe bo w ciąży z synem wtedy dowiedziałam się kto mieszka w brzuszku. Choć moje przeczucia są na syna.

Dziś kończę 16 tydzień :) Czuję się bardzo dobrze, nie mam od początku żadnych dolegliwości, ani raz nie było mi nawet niedobrze :) Jedyne co to ostatnio mam wrażenie, że łapie mnie jakaś infekcja intymna a mój lekarz wylądował w szpitalu :oops:
Fajnie ze tak bezobjawowo przechodzisz ciaze. A co do infekcji to zacznij jesc zurawine pomaga troche. No a czujesz juz ruchy?

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Dobrze, dziękuję:) z ciążowych dolegliwości nic mi nie dokucza:)
Tylko coś mam z szyja, w prawo nie moge spojrzeć... tak mnie boli ze az łzy mi się cisną do oczu tragedia. Rano nic mnie nie bolało, od godziny takie cos.. blokada i ruszyć się nie da :(
A jak u Ciebie?:)

9ewnqqmznpxcwjj5.png
A nie przewialo Cie? Bo mi sie tak robi czesto jak mnie przewieje albo zle uloze sie po spania.

dqpr3e5e7ell0w0u.png

reklama
Hej dziewczyny :) u mnie pierwszy cykl bezowulacyjny od bardzo dlugiego czasu, i tak sie jeszcze nie staramy ale obserwuje sie zeby miec tych kilka miesiecy swiadonosci co sie z moim organizmem dzieje. Troche oslably mi parcia na dziecko, na szczescie, bo przynajmniej nie ma juz we mnie takiego zalu. Mysle sprobowec w kwietniu i maju, potem bede chciala znow sie wstrzymac przez okres wakacji az do pazdziernika bo wczesniejsze wszystkie ciaze ktore stracilam to zaszlam w okresie miedzy lipiec-sierpien-wrzesien. Za duzo stresu by mnie to kosztowalo. Podejrzewam ze prawdziwe starania rozpoczne dopiero pod koniec tego roku.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochan nawazniejsze bys sie dobrze czula i byla gotowa. Ja mimo wszystko 3 mam mocno za Ciebie kciuki!

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Do góry