reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzień dobry! Męczący dzień w pracy dzisiaj ale czytanie Waszych postów to samo odprężenie! :D Siedzę i plusuję. :)
@O'Hara dobrze zaczynać kolejny tydzień od poniedziałku, prawda? Przed Tobą więc jeszcze ok. 38 entuzjastycznych poniedziałków. :)
A tak apropos cykli bezowulacyjnych, o których gdzieś tu przed chwilą była mowa - wówczas testy lh wychodzą negatywne, nie?

Niestety nie .
Ja miałam bezowulacyjne a krechy na teście sz miło było patrzeć . Hormon lh tak czy siak sie produkuje wiec test i tak pokaże pozytywa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A nie przewialo Cie? Bo mi sie tak robi czesto jak mnie przewieje albo zle uloze sie po spania.

dqpr3e5e7ell0w0u.png
No nie wiem właśnie 1 raz takie coś mi sie stało... chodze w czapce i szaliku i raczej nigdzie mnie nie przewiało... może źle spalam.. no trzyma mnie to do teraz :/

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Do góry