reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To wszystkie dzis morowe nastroje [emoji17] aaaaa nie Ohara tylko pała entuzjazmem i pewnie sobie wygada ta ciąże ! [emoji1307][emoji1307][emoji1307] dziewczyny jak nie ten to następny miesiąc bedzie szczęśliwy . Tez łapie mnie mega dół , wczoraj nawet sie poryczalam w ramionach staruszka . Ale przeciez nic nie przyspieszymy . Jak ma byc to przyjdzie . Prędzej czy pózniej . Tylko oby kuzwa to nie było zbyt późno !!!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trzymam za Was wszystkie kciuki! Wierzę, ze w końcu sie uda! Jak noe teraz, to w następnym cyklu :* będzie dobrze[emoji173]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
@AgaRS90- jak się czujesz?

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze, dziękuję:) z ciążowych dolegliwości nic mi nie dokucza:)
Tylko coś mam z szyja, w prawo nie moge spojrzeć... tak mnie boli ze az łzy mi się cisną do oczu tragedia. Rano nic mnie nie bolało, od godziny takie cos.. blokada i ruszyć się nie da :(
A jak u Ciebie?:)

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Hej dziewczyny :) u mnie pierwszy cykl bezowulacyjny od bardzo dlugiego czasu, i tak sie jeszcze nie staramy ale obserwuje sie zeby miec tych kilka miesiecy swiadonosci co sie z moim organizmem dzieje. Troche oslably mi parcia na dziecko, na szczescie, bo przynajmniej nie ma juz we mnie takiego zalu. Mysle sprobowec w kwietniu i maju, potem bede chciala znow sie wstrzymac przez okres wakacji az do pazdziernika bo wczesniejsze wszystkie ciaze ktore stracilam to zaszlam w okresie miedzy lipiec-sierpien-wrzesien. Za duzo stresu by mnie to kosztowalo. Podejrzewam ze prawdziwe starania rozpoczne dopiero pod koniec tego roku.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Może po prostu Cię przewiało.
U mnie po za bólem pleców nic , bo dzidziuś na tylnej ściance macicy się zagnieździł i ból rozchodzi się na miednicę i biodra. Ale daje radę [emoji2]
08.02 kolejna wizyta [emoji2]

Może po prostu Cię przewiało.
U mnie po za bólem pleców nic , bo dzidziuś na tylnej ściance macicy się zagnieździł i ból rozchodzi się na miednicę i biodra. Ale daje radę [emoji2]
08.02 kolejna wizyta [emoji2]

Ja tez [emoji173] po 18tej :) i to juz bedzie początek 22tyg więc połówkowe:)

9ewnqqmznpxcwjj5.png

No to super. Ja też czekam na połówkowe bo w ciąży z synem wtedy dowiedziałam się kto mieszka w brzuszku. Choć moje przeczucia są na syna.

Dziś kończę 16 tydzień :) Czuję się bardzo dobrze, nie mam od początku żadnych dolegliwości, ani raz nie było mi nawet niedobrze :) Jedyne co to ostatnio mam wrażenie, że łapie mnie jakaś infekcja intymna a mój lekarz wylądował w szpitalu :oops:
Fajnie ze tak bezobjawowo przechodzisz ciaze. A co do infekcji to zacznij jesc zurawine pomaga troche. No a czujesz juz ruchy?

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Dobrze, dziękuję:) z ciążowych dolegliwości nic mi nie dokucza:)
Tylko coś mam z szyja, w prawo nie moge spojrzeć... tak mnie boli ze az łzy mi się cisną do oczu tragedia. Rano nic mnie nie bolało, od godziny takie cos.. blokada i ruszyć się nie da :(
A jak u Ciebie?:)

9ewnqqmznpxcwjj5.png
A nie przewialo Cie? Bo mi sie tak robi czesto jak mnie przewieje albo zle uloze sie po spania.

dqpr3e5e7ell0w0u.png

reklama
Hej dziewczyny :) u mnie pierwszy cykl bezowulacyjny od bardzo dlugiego czasu, i tak sie jeszcze nie staramy ale obserwuje sie zeby miec tych kilka miesiecy swiadonosci co sie z moim organizmem dzieje. Troche oslably mi parcia na dziecko, na szczescie, bo przynajmniej nie ma juz we mnie takiego zalu. Mysle sprobowec w kwietniu i maju, potem bede chciala znow sie wstrzymac przez okres wakacji az do pazdziernika bo wczesniejsze wszystkie ciaze ktore stracilam to zaszlam w okresie miedzy lipiec-sierpien-wrzesien. Za duzo stresu by mnie to kosztowalo. Podejrzewam ze prawdziwe starania rozpoczne dopiero pod koniec tego roku.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochan nawazniejsze bys sie dobrze czula i byla gotowa. Ja mimo wszystko 3 mam mocno za Ciebie kciuki!

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Do góry