reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Fajnie ze tak bezobjawowo przechodzisz ciaze. A co do infekcji to zacznij jesc zurawine pomaga troche. No a czujesz juz ruchy?
dqpr3e5e7ell0w0u.png
Nie czuję jeszcze nic niestety.
Dziewczyny chciałam Was zapytać o badania prenatalne. Jestem umówiona na 12 lutego i będzie to skończony 19 tc. Myślicie, że to nie za wcześnie?

reklama
Dzień dobry! Męczący dzień w pracy dzisiaj ale czytanie Waszych postów to samo odprężenie! :D Siedzę i plusuję. :)
@O'Hara dobrze zaczynać kolejny tydzień od poniedziałku, prawda? Przed Tobą więc jeszcze ok. 38 entuzjastycznych poniedziałków. :)
A tak apropos cykli bezowulacyjnych, o których gdzieś tu przed chwilą była mowa - wówczas testy lh wychodzą negatywne, nie?

Dzień dobry! Męczący dzień w pracy dzisiaj ale czytanie Waszych postów to samo odprężenie! :D Siedzę i plusuję. :)
@O'Hara dobrze zaczynać kolejny tydzień od poniedziałku, prawda? Przed Tobą więc jeszcze ok. 38 entuzjastycznych poniedziałków. :)
A tak apropos cykli bezowulacyjnych, o których gdzieś tu przed chwilą była mowa - wówczas testy lh wychodzą negatywne, nie?

No co najlepsze to przede mną. Pokocham poniedziałki :)
A jeśli chodzi o testy to z tego co się orientuje to mogą być pozytywne a mimo to nie dochodzi do ovu. Organizm przygotowuje się skokiem hormonu ale pęcherzyk nieraz nie pęka i lipa [emoji4]

A mi soe wydaje, ze ktoras z dziewczyn na forrum miala testy owulacyjne pozytywne, a na monitoringu wyszlo, ze owu nie ma. Tylko nie pamietam ktora??

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Jedynie pomiar tempki jest pewniakiem ale to moja skromna wiedza poparta internatami a nie latami studiów także ten [emoji3]

reklama
Do góry