reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ale wlasnie tak zaczęło mnie bolec podbrzusze na @ ze chyba wywołam wilka z lasu szybciej [emoji21] bleeeeee nie lubię tego !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moze jednak sie franca jedna nie rozkreci!!!Trzymam kciuki i tule[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. Cały czas Was czytam. ☺️ Ja już po teście. Biel aż w oczy razi:confused2: ☹️

Załączniki

• 15166153904221956212747.jpg
    15166153904221956212747.jpg
    635,6 KB · Wyświetleń: 96
  • 15166154425721414707556.jpg
    15166154425721414707556.jpg
    834,1 KB · Wyświetleń: 100
Ale mimo wszystko dziekuje za odp;)
No a jak sie czujesz? Ktory to juz tydzien?

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Dziś kończę 16 tydzień :) Czuję się bardzo dobrze, nie mam od początku żadnych dolegliwości, ani raz nie było mi nawet niedobrze :) Jedyne co to ostatnio mam wrażenie, że łapie mnie jakaś infekcja intymna a mój lekarz wylądował w szpitalu :oops:

A u mnie dziewczynki 6dpo 9 do @ i czuje sie do dupy. Ćmi podbrzusze jak na @, humor zly- wkur*iona jestem na wzzystko i na wszystkich.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

To wszystkie dzis morowe nastroje [emoji17] aaaaa nie Ohara tylko pała entuzjazmem i pewnie sobie wygada ta ciąże ! [emoji1307][emoji1307][emoji1307] dziewczyny jak nie ten to następny miesiąc bedzie szczęśliwy . Tez łapie mnie mega dół , wczoraj nawet sie poryczalam w ramionach staruszka . Ale przeciez nic nie przyspieszymy . Jak ma byc to przyjdzie . Prędzej czy pózniej . Tylko oby kuzwa to nie było zbyt późno !!!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja się chyba za bardzo nakręcam. Próbuję nie myśleć o dzidziusiu, ale się dzień w dzień przeglądam jakieś stronki na temat ciąż, czytam Wasze forum, ciągnie mnie do robienia testów itp. Nie mogę wyluzowac

Do góry