reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ale wlasnie tak zaczęło mnie bolec podbrzusze na @ ze chyba wywołam wilka z lasu szybciej [emoji21] bleeeeee nie lubię tego !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moze jednak sie franca jedna nie rozkreci!!!Trzymam kciuki i tule[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. Cały czas Was czytam. ☺️ Ja już po teście. Biel aż w oczy razi:confused2: ☹️

Załączniki

• 15166153904221956212747.jpg
    15166153904221956212747.jpg
    635,6 KB · Wyświetleń: 93
  • 15166154425721414707556.jpg
    15166154425721414707556.jpg
    834,1 KB · Wyświetleń: 96
Ale mimo wszystko dziekuje za odp;)
No a jak sie czujesz? Ktory to juz tydzien?

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Dziś kończę 16 tydzień :) Czuję się bardzo dobrze, nie mam od początku żadnych dolegliwości, ani raz nie było mi nawet niedobrze :) Jedyne co to ostatnio mam wrażenie, że łapie mnie jakaś infekcja intymna a mój lekarz wylądował w szpitalu :oops:

A u mnie dziewczynki 6dpo 9 do @ i czuje sie do dupy. Ćmi podbrzusze jak na @, humor zly- wkur*iona jestem na wzzystko i na wszystkich.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

To wszystkie dzis morowe nastroje [emoji17] aaaaa nie Ohara tylko pała entuzjazmem i pewnie sobie wygada ta ciąże ! [emoji1307][emoji1307][emoji1307] dziewczyny jak nie ten to następny miesiąc bedzie szczęśliwy . Tez łapie mnie mega dół , wczoraj nawet sie poryczalam w ramionach staruszka . Ale przeciez nic nie przyspieszymy . Jak ma byc to przyjdzie . Prędzej czy pózniej . Tylko oby kuzwa to nie było zbyt późno !!!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja się chyba za bardzo nakręcam. Próbuję nie myśleć o dzidziusiu, ale się dzień w dzień przeglądam jakieś stronki na temat ciąż, czytam Wasze forum, ciągnie mnie do robienia testów itp. Nie mogę wyluzowac

Do góry