To dobrze wróży, bo następne testowanie za tydzień [emoji23]Mnie jakiś tydzień przed moim pozytywnym testem też śniły się pozytywne testy [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dobrze wróży, bo następne testowanie za tydzień [emoji23]Mnie jakiś tydzień przed moim pozytywnym testem też śniły się pozytywne testy [emoji23]
Kurde alescie mi smska narobily.. ja dzisiaj naleśniki z dzemem ale ciasto wyszło za jajeczno-slone i upieklam do końca na jutro zostawię to zrobie na słono
Poratowalam sie kremem z białych warzyw i lodami
Taaak, zawsze o tym marzyłamSzacun biedronka, naprawdę szacun. Zostajesz głównym doradca ds prokreacji w naszym klubie
Taaak, zawsze o tym marzyłam
Mój dzisiaj rano powiedział że sprzęt nie działa, no ale ostatecznie dał radę. No to straszne, tak na zawołanie.Ten seks na zawołanie wtedy kiedy owula powiem Wam jest dla mnie straszny . Tzn fajnie jest zawsze ale wole spontanicznie znienacka a nie dawaj stary bo jajoooooo czeka ! [emoji23][emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gotujesz jak rosół warzywa które tam chcesz - w kwadraciki i dawaj, pietruszka seler kalafior ziemniak no co tam masz.Zainteresował mnie ten krem z białych warzyw [emoji179] co to ? Jak to robić ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój dzisiaj rano powiedział że sprzęt nie działa, no ale ostatecznie dał radę. No to straszne, tak na zawołanie.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom