reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Na szczęście już za mną. Szału nie było, publiki nie porwałam [emoji23]. Początek słaby, końcówka jeszcze ujdzie!

Normalnie po takim dniu upiłabym się winem a dzisiaj tylko kefirem [emoji16]. Dodam, że popijam ten kefirek po śledziku z chilli.

Zara idę wymoczyć się w wannie.

A myślałam, ze będzie jak na filmach. Owacje na stojąco. Wzruszenie itp No ale ważne, ze już masz z głowy! To miłego moczenia tyłeczka :)

reklama
Ja zaraz ide na kolacje urodzinowa ze znajomymi a po powrocie jeszcze chlopa zgwalce[emoji3] sluz juz kremowy ale dla swietego spokoju jeszcze podzialamy no i Biedronka wjechala mi na ambicje prokreacyjna[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli co, taki czalendż?! Ok, to ja tez w to wchodzę [emoji6][emoji6]

Witam my od czerwca się staraliśmy praktycznie w dzień w dzień dwa miesiące odpuściliśmy w grudniu powiedziałam odbieramy inną taktykę co drugi dzień i o tej samej porze przeważnie o 24 było a dodam że nawet lekarz mi doradzał tak bo powiedział że muszą plemniki nabrać mocy a jak w dzień w dzień to są słabe.Wrzucam podgląd może się przyda miesiąc udany teraz tylko czekam aby było dobrze bo niestety po poronieniu 2 pustych jestem 2016 i 2017 miałam być październikowa.Dodam że do 26dc kochaliśmy co dwa dni
1515778866-8f0621eb53369221-aaaaaa.jpeg

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam my od czerwca się staraliśmy praktycznie w dzień w dzień dwa miesiące odpuściliśmy w grudniu powiedziałam odbieramy inną taktykę co drugi dzień i o tej samej porze przeważnie o 24 było a dodam że nawet lekarz mi doradzał tak bo powiedział że muszą plemniki nabrać mocy a jak w dzień w dzień to są słabe.Wrzucam podgląd może się przyda miesiąc udany teraz tylko czekam aby było dobrze bo niestety po poronieniu 2 pustych jestem 2016 i 2017 miałam być październikowa.Dodam że do 26dc kochaliśmy co dwa dni
1515778866-8f0621eb53369221-aaaaaa.jpeg

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

No przykro mi, ze poroniłaś [emoji22]
No a jeśli chodzi o te plemniory, to my to wszytsko wiemy ale ostatnio testujemy metodę na @Beenka czyli na ilość a nie na jakość. skoro wszystkie inne metody zawodzą to trzeba spróbować wszystkiego ;)

Ja zaraz ide na kolacje urodzinowa ze znajomymi a po powrocie jeszcze chlopa zgwalce[emoji3] sluz juz kremowy ale dla swietego spokoju jeszcze podzialamy no i Biedronka wjechala mi na ambicje prokreacyjna[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Nosz kur** nie chciałam :)

reklama
Do góry