reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mój wie o forum i jak się rechoczę czasami z waszych wpisów to się patrzy jak na wariatkę. Ale zdjęcie testów owu czasami mi pomaga robić.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
23 :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To ja 17 :D blisko :D

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Kutwaaaaa z ciekawości wpisałam w wujka Google PLAMIENIE .
Wiem , ze to co zobaczyłam juz sie nie odzobaczy ale kuuuuutwa robić zdjęcie wkładki i wrzucać do sieci pod ocenę innych [emoji31][emoji15][emoji51]
Chyba ide wsadzić głowę do lodówki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ufff już się bałam, ze to tylko ja jestem taka nienormalna i oglądam takie rzeczy w necie, których później żałuje [emoji16] dziękuje, ze jesteś [emoji8][emoji16]

Kuwa @marta_usssek nie chciałam Cię zostawić samej w cierpieniu i tez to wpisałam. Zara się pohaftuje
To jest dobry sposób na utrzymanie diety. Jak masz na coś ochotę to wystarczy wpisać plamienie w googlach i kuwa tydzień nic nie zjem. Metoda na głoda

Kuwa @marta_usssek nie chciałam Cię zostawić samej w cierpieniu i tez to wpisałam. Zara się pohaftuje
To jest dobry sposób na utrzymanie diety. Jak masz na coś ochotę to wystarczy wpisać plamienie w googlach i kuwa tydzień nic nie zjem. Metoda na głoda
Następny będziesz czop śluzowy oglądać :) ja tak oglądałam żeby czasem porodu nie przegapić :D i wiesz co??? Był zupełnie inny niż ten w google :D

reklama
Do góry